140 találat a(z) alkalmi munka cimkére

Alkalmi munka: itt a bevallási határidő Cikk

Az idénymunkások foglalkoztatásról a szeptemberi bevallást hétfőig kell elkészíteniük a munkaadóknak az adóhatóság számára - hívja fel a figyelmet a Magyar Agrárkamara (MA) közleményében, amelyet pénteken juttatott el.

Banális szabályok alkalmi munkánál: nem lehet papír nélkül megúszni Cikk

Egyszerűsített foglalkoztatásnál kisebb lett a közteher, nagyobb a munkáltatói felelősség. Sem a kifizetést, sem a kiléptetést nem lehet megúszni papírmunka nélkül, de könnyen lehet, hogy nem is alkalmazhat a cég idénymunkást, ha aznapi folyószámlája tartozást mutat.

Kifizetetlen alkalmi munka és a gyújtogató dolgozó Cikk

Felgyújtotta a megrendelő takarmánytárolóját benne ötezer bála lucernával Mórahalmon egy helyi férfi, mert nem kapta meg az elvégzett alkalmi munkáért járó bérét - tájékoztatta pénteken a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Alkalmi munka: mi változik januártól? Cikk

A sok visszaélés miatt 2010 januárjában megszüntetnék az alkalmi munkavállalói kiskönyvet, és minden munkavállalót elektronikusan kellene bejelenteni az APEH-nek. Változna számos más, munkavállalókat érintő paragrafus is. A legutóbb erről az Országos Érdekegyeztető Tanács májusi ülésén tárgyaltak az érintett szervezetek, ám döntés leghamarabb ősszel várható - értesült a hvg.hu.

Az APEH válaszol: elmaradt számla, alkalmi munka, adóvisszatérítés Cikk

Tudtommal a teljesítést és követelést követő 15 napon belül a számlát ki kell állítani, mit tehetek, ha ezt nem teszi meg a szolgáltató? Gyesen alkalmi munkavállalói könyvvel dolgoznék, ha az azzal keresett jövedelem nem éri el a határösszeget, akkor kell-e utána adót fizetnem? Alkalomszerűen szeretnék dolgozni, hogyan tudom ezt a olcsón, jogszerűen megoldani? Olvasóink kérdezték.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

További hasznos adózási információk

hirdetés
NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Honkongi szoftverszámla

Tüske Zsuzsanna

vámszakértő

Ez engem is érdekel Ez engem is érdekel

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 október
H K Sze Cs P Sz V
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close