dr. Buzády Csongor, LL.M. (Berlin) ügyvéd, vállalatfinanszírozási szakjogász
Buzády és Udvari Ügyvédi Iroda, partner

Ügyvéd, partner, Buzády és Udvari Ügyvédi Iroda, vállalatfinanszírozási szakjogász.

Több mint 20 éves, nemzetközi üzleti életben szerzett szakmai tapasztalattal rendelkezik. Kiemelkedő érték számára a szakmai igényesség, a jogügyletek biztonságos lebonyolítása, színvonalas, gyors és átlátható jogi tanácsadás nyújtása. Szakterülete a vállalatfelvásárlások joga és a társasági jog.

Münchenben nőtt fel, jogi tanulmányait a budapesti ELTE Állam- és Jogtudományi Karán folytatta, majd Berlinben a Humboldt Egyetemen szerzett posztgraduális LLM diplomát. 2004 óta ügyvédként dolgozik, 2014 óta befektetési, vállalatfinanszírozási és tőzsdei szakjogász. Nemzetközi tanácsadást is végez, amelynek keretében támogatást nyújt a magyar piac iránt érdeklődő külföldi ügyfeleinek, valamint multinacionális közép- és nagyvállatok részére. Az IR Global szakmai hálózat tagjaként szinte a világ bármely országában segíteni tudja ügyfelei üzleti tevékenységét.

A SZAKÉRTŐHÖZ INTÉZETT KÉRDÉSEK


Válaszra vár

0 komment

Késedelmi kamat behajthatósága

Általános

Tisztelt Szakértő! Vevő számlánk késedelmes kifizetése fizetési határidőn túl történt (kb. 300 millió forintról van szó). »

Megválaszolva

2 komment

Pótbefizetés

Társasági jog

Tisztelt Szakértő! A kft.-t férj (49%) és a feleség (51%) alapította 2022-ben. A feleség az ügyvezető. Időközben elváltak. Nem indult be a cég, ezért jelenleg alszik. »

Megválaszolva

0 komment

Osztalékkérdés

Általános

Tisztelt Szakértő! »

További hasznos adózási információk

Kérdések és válaszok

Induló kivás kft. – pénztár mentesített értéke

Dr. Császár Zoltán

adótanácsadó, jogász

Bitcoin értéke nyitómérlegben

Dr. Császár Zoltán

adótanácsadó, jogász

Átalányadó

Adózóna szakértő

kérdések és válaszok