4646 találat a(z) NAV cimkére

Hamis Apple és Huawei töltőkábeleket, adaptereket és csatlakozókat foglalt le a NAV Cikk

Az Apple és a Huawei jogosulti képviselői kérték a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közreműködését egy magyar telefonalkatrész-kereskedő ellenőrzésében. Szlovéniában bukott meg először egy szállítmány, ahol több ezer hamis telefontartozékot semmisített meg a külföldi hatóság, olvasható a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján.

Az MBH rendszerének karbantartása miatti üzemszünetre figyelmeztet a NAV Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal honlapján karbantartás miatti szolgáltatáskiesésre figyelmeztet.

Áfacsalás, be nem vallott szja és járulékok Cikk

Nyomozás indult egy vállalkozásnál, amely félmilliárd forintos értékben számlázott más cégeknek, ám nem fizetett járulékot, áfát – tudatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közleményben az MTI-vel csütörtökön.

Civilszervezetek, figyelem! Rövid határidővel lehet az 1 százalékra regisztrálni Cikk

Letölthető a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapjáról a 23EGYREG jelű adatlap, amit azoknak a civilszervezeteknek kell beadniuk, akik 2024-től igényt tartanak magánszemélyek 1 százalékos felajánlására, és korábban még nem regisztráltak.

Kiesés várható a NAV szolgáltatásaiban Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) társszolgáltatója 2023. szeptember 28-án 20 óra és 2023. szeptember 29-én 00 óra között a saját hálózatán karbantartást végez – írja honlapján a NAV.

NAV-tájékoztatók a bérfőzés, a kisüzemi bortermelés, az egyszerűsített adóraktári tevékenység szabályairól Cikk

A bérfőzetésről, a kisüzemi bortermelői tevékenység, valamint az egyszerűsített adóraktárban történő termék-előállítás feltételeiről szóló információs füzeteket jelentetett meg honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

NAV: karbantartás miatt a szolgáltatásokban üzemszünet lesz Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján jelzi, hogy társszolgáltatója 2023. szeptember 28-án 20 óra és 2023. szeptember 29-én 00 óra között a saját hálózatán karbantartást végez.

Küldi az adószámla-értesítőket a NAV Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) október végéig megküldi az adószámla-értesítőket magánszemély és egyéni vállalkozó ügyfeleinek, az adószámla-egyenlegéről csak az kap értesítést, akinek ötezer forintnál több tartozása, vagy ezer forintnál több túlfizetése van, illetve 2022-re késedelmi pótléka keletkezett – közölte az adóhatóság csütörtökön az MTI-vel.

Milliárdos jövedelmet próbáltak eltitkolni a NAV elől Cikk

Pszichoaktív szerek online kereskedelmével szerzett csaknem egymilliárd forintos jövedelmet két zalai férfi, akik az adófizetés megkerülésével mintegy 400 millió forintos költségvetési csalást követtek el – tájékoztatta a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.

NAV: ezeket a rendszereket érinti a szeptember 20-ai üzemszünet Cikk

Az ÁRUREG (Áruregisztrációs Rendszer) és a CDPS_I (Vámáru-nyilatkozat Feldolgozó Rendszer) rendszerek 2023. szeptember 20-án 20 órától várhatóan 21 óráig karbantartás miatt nem lesznek elérhetők – írja honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Hárommilliárd forint adót eltitkoló bűnszervezetet leplezett le a NAV Cikk

Több mint 420 millió forintot érő kriptovalutát foglaltak le a NAV nyomozói egy hárommilliárd forint adót eltitkoló bűnszervezettől, amely okostelefonokkal, tabletekkel, napelemekkel és egyéb elektronikai eszközökkel kereskedett – közölte a NAV Nyugat-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága szerdán az MTI-vel.

Megváltoztak az eBEV nyugták képei Cikk

Az eBEV-nyugtákat generáló szoftver frissítése miatt megváltozott a nyugta generálási módja és ezzel együtt a kiküldött nyugta képe is – írja honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Friss NAV-tájékoztató az ekhóról Cikk

Frissítette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az egyszerűsített közteherviselési hozzájárulásról (ekho) szóló információs füzetét.

Dohánylevelekkel ügyeskedtek – eljárást indítottak ellenük Cikk

Illegálisan szerzett és feldolgozott dohánylevelekkel buktak meg azok az ügyeskedők, akiket Szabolcs-Szatmár Bereg vármegyében ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai, olvasható a NAV honlapján.

NAV: új jövedéki adótörvény szerinti jogcímkódok Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján közzétette honlapján az új jövedéki adótörvény szerinti jogcímkódokat.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Kedvezményezett átalakulás feltételei

Pölöskei Pálné

adószakértő

Munkahelyi baleset utáni ellátás számviteli elszámolása

Greff Magdolna

okleveles adószakértő

Bt.-beltag, -kültag ingyenes munkavégzése

dr. Radics Zsuzsanna

tb-szakértő, jogász

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2023 december
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31