4646 találat a(z) NAV cimkére

Eltűntek a NAV adatbázisából a magántőkealapok tulajdonosainak nevei Cikk

Idén januárban egy hivatalos, a NAV által kezelt adatbázis segítségével a Direkt36 kormányközeli üzletemberek sorát tudta beazonosítani a hatalmas vagyonokat rejtő magántőkealapok mögött. Az oknyomozó portál cikkének megjelenése óta azonban a magántőkealapok teljesen eltűntek az adatbázisból. Törölték azokat is, amelyek korábban még szerepeltek benne – írja a Direkt36.

Üzemanyagárak 2023-ban: itt vannak a friss elszámolóárak a NAV-tól Cikk

Közzétette honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a következő hónapban alkalmazható üzemanyagárakat.

Költöztetésnek „indult”, embercsempészet lett belőle Cikk

Illegális „költöztetőket” füleltek le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai a rédicsi határpont kilépő oldalán, olvasható a NAV honlapján.

NAV: megjelent az adóhatósági igazolásokról szóló információs füzet legfrissebb változata Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján 2023. július 20-án megjelent az Adóhatósági igazolásokról szóló információs füzet legfrissebb változata.

Tartós befektetésből származó jövedelem származtatott termékekhez kapcsolódó óvadék esetében Cikk

2023/9. Adózási kérdés – Tartós befektetésből származó jövedelem származtatott termékekhez kapcsolódó óvadék esetében [a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény (a továbbiakban: Szja tv.) 67/B. §] címmel tette közzé honlapján tájékoztatóját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Több mint 10 ezer doboz zárjegy nélküli cigarettát találtak a zöldhatárnál Cikk

Több mint 10 ezer doboz zárjegy nélküli cigarettát foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy tarpai gyümölcsöskertben, egy árnyékszékben – közölte a vámhivatal szerdán a Facebook-oldalán.

Kiesés várható a NAV szolgáltatásaiban Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) társszolgáltatója 2023. július 20-án 2 órától 4 óráig a saját hálózatán tűzfalkarbantartást végez. Ebben az időszakban a NAV szolgáltatásaiban 60 perc kiesés várható – írja honlapján a NAV.

Röntgenképelemző központtal erősít a NAV Cikk

Átadták a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) új röntgenképelemző központját ma. A röntgensugaras csomag- és rakományátvilágító berendezések segítik az adóhivatalt a határt átlépő szállítmányok, csomagok ellenőrzésében.

NAV: majdnem 30 millió forintnyi hamis parfümöt találtak egy furgonban az M7-es autópályán Cikk

Majdnem 30 millió forintot érő, 1176 doboznyi parfümöt találtak a pénzügyőrök egy furgonban az M7-es autópályán – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-vel.

Összefogtak a gyógyszerhamisítás ellen Cikk

A gyógyszerhamisítás elleni, az eddiginél is hatékonyabb fellépés a célja annak az együttműködési megállapodásnak, amelyet gyártók, forgalmazók és hatóságok csütörtökön írtak alá Budapesten, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala székházában. A megállapodásban rögzített vállalások célja a hamisított gyógyszerek kereskedelmének megfékezése, illetve felszámolása.

Bővült a betegségek köre, amelyek után személyi kedvezmény érvényesíthető Cikk

A NAV a 286/2023. és a 335/2009. kormányrendeletre hivatkozva közzétette azoknak a betegségeknek a nevét, amelyekre személyi kedvezmény vehető igénybe

Egészségügyi szociális járuléktartozás elévülése Kérdés

NAV: üzemszünet várható több online felületen Cikk

Karbantartás lesz a Központi Azonosítási Ügynök felületén 2023. július 14-én – írja honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Ellenőrzések az e-kereskedelemben: ezeket figyeli kiemelten a NAV Cikk

Nem csökken a visszaélések száma az internetes kereskedelemben, így az adóhatóság is egyre több ellenőrzést indít a fogyasztóknak, a tisztességes kereskedőknek és a költségvetésnek is kárt okozó illegális piaci gyakorlatok visszaszorítása érdekében – mondta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ellenőrzési főosztályának vezetője a hivatal szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

NAV: 3,16 millió forint értékű bolgár zárjegyes cigarettát foglaltak le Cikk

Romániából szállított gépjárműalkatrészeket az a bolgár kamion, amelyet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai Békés vármegyében ellenőriztek, olvasható a NAV honlapján.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Csed és gyed

Czeglédi Bernadett

munkajogi és társadalombiztosítási szakértő

Ez engem is érdekel Ez engem is érdekel

Gyed extra kifizetése

Czeglédi Bernadett

munkajogi és társadalombiztosítási szakértő

Ez engem is érdekel Ez engem is érdekel

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2023 december
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31