23 találat a(z) rendvédelmi dolgozók cimkére

Fél évnyi plusz pénzt kaphatnak a rendvédelmi dolgozók Cikk

A Belügyminisztérium megkezdte a hivatásos állományban lévőknek juttatandó "fegyverpénz" kifizetésének kidolgozását és a vonatkozó jogszabályok módosításának előkészítését – közölte a tárca.

Emelt bér a rendvédelmi hivatásos állománynak Cikk

A napokban kapják meg a rendvédelmi hivatásos állomány tagjai az idei első, öt százalékkal emelt fizetésüket – mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteki sajtótájékoztatóján.

Januártól 5, később 50 százalékos béremelés Cikk

Az idén elfogadott életpályamodellnek köszönhetően január 1-jétől 5 százalékos béremelést kapnak a rendvédelmi dolgozók – közölte Zsinka András a Belügyminisztérium személyügyekért felelős helyettes államtitkára.

Újabb fricska a korhatár alatti nyugdíjasoknak Cikk

Benyújtotta a kormány a korhatár alatti nyugdíjak megszüntetéséről szóló törvényjavaslatot. Jövőre megadóztatják annak a nyugdíját, aki nem éri el az öregségi korhatárt, és a nyugdíjállományból nem tér vissza hivatásához. A rendvédelmiek bizonyos kor felett könnyített munkát is kaphatnak, ha viszont életmódjuk miatt rúgják ki majd őket, elvehetik tőlük járandóságukat.

Rendvédelmi dolgozók: mentori programot javasol az MSZP Cikk

Az MSZP azt javasolja a kormánynak, a nyugdíjas rendvédelmi dolgozók "megsarcolása" és közmunkaprogramokban dolgoztatása helyett indítson rendvédelmi mentori programot.

Akár 98 százalékkal is adózhatna a korhatár előtti nyugdíj? Cikk

A kormány arra készül, hogy az öregségi nyugdíjkorhatárt még el nem ért nyugdíjasokat visszatereli a munka világába, s a ki mégsem mond le nyugdíjáról az adózni fog ebből a jövedelemből. Nem is keveset. A minisztérium egyelőre nem nyilatkozik.

Rendvédelmi szakszervezetek és korkedvezményes nyugdíj: a BM lezárta az egyeztetést Cikk

A Belügyminisztérium (BM) szerdán lezárta a március óta tartó egyeztetést a rendvédelmi szakszervezetekkel az új életpályamodell kialakításáról, valamint a nyugdíjazás szabályozásáról.

Nyugdíjügy: Pintér egy hét haladékot kért a kormánytól Cikk

Egy hét haladékot kért a rendvédelmi és fegyveres dolgozókat érintő nyugdíj- és rokkantosítási szabályok véglegesítésére Pintér Sándor belügyminiszter a keddi kormányülésen - írja szerdai számában a Magyar Nemzet kormányzati forrásra hivatkozva.

Nyugdíjügy: 4 rendőrségi szakszervezet fogott össze Cikk

Együttműködésről döntött négy rendőrségi szakszervezet. Közös fellépésükről a Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezetének (BRDSZ) főtitkára tájékoztatott hétfőn.

Honvédség: nincs egyetértés a szakszervezetek és Hende Csaba között Cikk

Az állományt érintő ügyekben egyáltalán nincs egyetértés az érdekképviselet és a minisztérium között - mondta Mészáros Melinda, a Honvédszakszervezet (Hosz) alelnöke pénteken.

Szijjártó a bohócforradalomról: "végtelenül szomorú és helytelen" Cikk

A miniszterelnök szóvivője szerint "végtelenül szomorú és helytelen", hogy szakszervezeti vezetők a hivatásos állomány rájuk bízott képviselete helyett "bohóctréfát" űznek ebből a megbízatásukból.

Bohócforradalom: Békés, pártpolitikától mentes megmozdulást ígérnek a szervezők Cikk

Békés, erőszaktól és pártpolitikától mentes, törvényes keretek között zajló megmozdulást ígér csütörtökre a "bohócforradalmat" szervező két szakszervezeti vezető, akik a rendvédelmi dolgozók alkotmányos jogainak védelmében, magánemberként hirdettek demonstrációt a fővárosi Alkotmány utcába.

Korkedvezményes nyugdíj: elfogyhat a rendvédelmisek pénze Cikk

Az utcai demonstrációk eddig összességen több tízmillió forintba kerültek a rendvédelmi szakszervezeteknek - állítják a hvg.hu forrásai.

Orbán nem akar rendbontó rendvédelmiseket Cikk

Orbán Viktor kormányfő elvárja, hogy a rendvédelmi dolgozók minden körülmények között a rend oldalán álljanak, biztosítsák a rend fenntartását, és semmilyen módon ne álljanak át a rendbontók, a rendetlenséget szítók oldalára - közölte a miniszterelnök szóvivője kedden újságírók előtt. A nyugdíjrendszer átalakításával kapcsolatos parlamenti döntések ősszel, hatálybalépésük pedig január 1-jével várható.

Nincs megegyezés a kormány és a rendvédelmisek között, jöhet a tüntetés Cikk

Újabb demonstrációra készülnek a rendészeti szakszervezetek miután a keddi, a miniszterelnökkel folytatott tárgyaláson sem sikerült megegyezniük a feleknek - mondták szakszervezeti vezetők a Parlamentben tartott tárgyalás után.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Tűzifa adómentessége

Szarvas Imréné

könyvvizsgáló, adószakértő, könyvelő

Tárgyi adómentes szolgáltatás

Bunna Erika

adótanácsadó

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 október
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
hirdetÉs