24 találat a(z) rendvédelmi dolgozók cimkére

BKK: június 14-éig utazhatnak díjmentesen az egészségügyi, szociális és rendvédelmi dolgozók Cikk

Június 14-éig még ingyenesen utazhatnak a koronavírus-járvány elleni védekezésben részt vevő egészségügyi, szociális és rendvédelmi dolgozók a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatain – olvasható a BKK honlapján

Fél évnyi plusz pénzt kaphatnak a rendvédelmi dolgozók Cikk

A Belügyminisztérium megkezdte a hivatásos állományban lévőknek juttatandó "fegyverpénz" kifizetésének kidolgozását és a vonatkozó jogszabályok módosításának előkészítését – közölte a tárca.

Emelt bér a rendvédelmi hivatásos állománynak Cikk

A napokban kapják meg a rendvédelmi hivatásos állomány tagjai az idei első, öt százalékkal emelt fizetésüket – mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteki sajtótájékoztatóján.

Januártól 5, később 50 százalékos béremelés Cikk

Az idén elfogadott életpályamodellnek köszönhetően január 1-jétől 5 százalékos béremelést kapnak a rendvédelmi dolgozók – közölte Zsinka András a Belügyminisztérium személyügyekért felelős helyettes államtitkára.

Újabb fricska a korhatár alatti nyugdíjasoknak Cikk

Benyújtotta a kormány a korhatár alatti nyugdíjak megszüntetéséről szóló törvényjavaslatot. Jövőre megadóztatják annak a nyugdíját, aki nem éri el az öregségi korhatárt, és a nyugdíjállományból nem tér vissza hivatásához. A rendvédelmiek bizonyos kor felett könnyített munkát is kaphatnak, ha viszont életmódjuk miatt rúgják ki majd őket, elvehetik tőlük járandóságukat.

Rendvédelmi dolgozók: mentori programot javasol az MSZP Cikk

Az MSZP azt javasolja a kormánynak, a nyugdíjas rendvédelmi dolgozók "megsarcolása" és közmunkaprogramokban dolgoztatása helyett indítson rendvédelmi mentori programot.

Akár 98 százalékkal is adózhatna a korhatár előtti nyugdíj? Cikk

A kormány arra készül, hogy az öregségi nyugdíjkorhatárt még el nem ért nyugdíjasokat visszatereli a munka világába, s a ki mégsem mond le nyugdíjáról az adózni fog ebből a jövedelemből. Nem is keveset. A minisztérium egyelőre nem nyilatkozik.

Rendvédelmi szakszervezetek és korkedvezményes nyugdíj: a BM lezárta az egyeztetést Cikk

A Belügyminisztérium (BM) szerdán lezárta a március óta tartó egyeztetést a rendvédelmi szakszervezetekkel az új életpályamodell kialakításáról, valamint a nyugdíjazás szabályozásáról.

Nyugdíjügy: Pintér egy hét haladékot kért a kormánytól Cikk

Egy hét haladékot kért a rendvédelmi és fegyveres dolgozókat érintő nyugdíj- és rokkantosítási szabályok véglegesítésére Pintér Sándor belügyminiszter a keddi kormányülésen - írja szerdai számában a Magyar Nemzet kormányzati forrásra hivatkozva.

Nyugdíjügy: 4 rendőrségi szakszervezet fogott össze Cikk

Együttműködésről döntött négy rendőrségi szakszervezet. Közös fellépésükről a Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezetének (BRDSZ) főtitkára tájékoztatott hétfőn.

Honvédség: nincs egyetértés a szakszervezetek és Hende Csaba között Cikk

Az állományt érintő ügyekben egyáltalán nincs egyetértés az érdekképviselet és a minisztérium között - mondta Mészáros Melinda, a Honvédszakszervezet (Hosz) alelnöke pénteken.

Szijjártó a bohócforradalomról: "végtelenül szomorú és helytelen" Cikk

A miniszterelnök szóvivője szerint "végtelenül szomorú és helytelen", hogy szakszervezeti vezetők a hivatásos állomány rájuk bízott képviselete helyett "bohóctréfát" űznek ebből a megbízatásukból.

Bohócforradalom: Békés, pártpolitikától mentes megmozdulást ígérnek a szervezők Cikk

Békés, erőszaktól és pártpolitikától mentes, törvényes keretek között zajló megmozdulást ígér csütörtökre a "bohócforradalmat" szervező két szakszervezeti vezető, akik a rendvédelmi dolgozók alkotmányos jogainak védelmében, magánemberként hirdettek demonstrációt a fővárosi Alkotmány utcába.

Korkedvezményes nyugdíj: elfogyhat a rendvédelmisek pénze Cikk

Az utcai demonstrációk eddig összességen több tízmillió forintba kerültek a rendvédelmi szakszervezeteknek - állítják a hvg.hu forrásai.

Orbán nem akar rendbontó rendvédelmiseket Cikk

Orbán Viktor kormányfő elvárja, hogy a rendvédelmi dolgozók minden körülmények között a rend oldalán álljanak, biztosítsák a rend fenntartását, és semmilyen módon ne álljanak át a rendbontók, a rendetlenséget szítók oldalára - közölte a miniszterelnök szóvivője kedden újságírók előtt. A nyugdíjrendszer átalakításával kapcsolatos parlamenti döntések ősszel, hatálybalépésük pedig január 1-jével várható.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

FOSZK hallgató szochokedvezmény-lehívás

Széles Imre

tb-szakértő

Vállalati elismeréshez kapcsolódó jutalom kifizetése

Horváthné Szabó Beáta

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 május
H K Sze Cs P Sz V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Együttműködő partnereink