Koronavírus-járvány

LEGFONTOSABBAK EBBEN A KATEGÓRIÁBAN:

Megkezdődött a koronavírus-járványban dolgozó egészségügyi dolgozók munkabér-elszámolása Cikk

Megkezdődött a koronavírus-járvány elleni védekezés során többletfeladatot ellátó egészségügyi dolgozók bérköltségének elszámolása az Országos Kórházi Főigazgatóság koordinálásával (OKFŐ); az erre fordítható uniós forrás 29,4 milliárd forint.

Kiugró élelmiszerár-emelkedés: a kiskereskedelmi láncokat vizsgálja a versenyhivatal Cikk

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) hatósági eljárásban vizsgálja az élelmiszer-kiskereskedelmi piaci szektort, valamint piaci jelzéseket értékel annak ellenőrzésére, hogy közrejátszhat-e versenyjogsértés vagy versenytorzulás az élelmiszerárak kiugró emelkedésében – írja honlapján a GVH.

Japán tiltakozik, amiért Kína felfüggesztette a vízumok kiadását a japán beutazóknak Cikk

A japán kormány szerdán hivatalosan tiltakozott Kínánál, amiért felfüggesztette a japán beutazók számára a vízum kiadását.

Kína igyekszik minimalizálni a járvány terjedésének kockázatát az ünnep alatt Cikk

Kína igyekszik minimalizálni a koronavírus-járvány terjedésének kockázatát a holdújév alkalmából utazni készülők körében – közölte az MTI.

Koronavírus – Az EU a járványügyi szabályok összehangolását és a Kínából érkezők tesztelését javasolja Cikk

Az uniós tagországok egészségügyi minisztereit tömörítő testület a koronavírus-járvány újabb hullámát megelőző szabályok összehangolását javasolta, és arra bátorított, hogy a tagállamok rendeljék el a Kínából érkezők tesztelését – közölte az Európai Unió Tanácsa szerdán.

Visszaesett a BMW járműeladása tavaly Cikk

A BMW tavaly mintegy 2,4 millió autót adott el, csaknem 100 ezerrel kevesebb az egy évvel korábbinál, ugyanakkor a teljesen elektromos járművek eladása több mint kétszeresére nőtt – jelentette be a német járműgyártó szerdán Münchenben.

Belgium tesztelni fogja a Kínából érkező repülőgépek szennyvizét Cikk

A Kínából Belgiumba érkező utazókat érintő új intézkedéseket jelentett be a belga kormány a koronavírus-járvánnyal összefüggésben: tesztkötelezettség nem lesz, de a repülőgépek szennyvizét elemezni fogják új vírusvariánsok után kutatva – írta a The Brussels Times című, angol nyelvű brüsszeli hírportál.

Enyhén emelkedik a szennyvízben a koronavírus-koncentráció Cikk

Továbbra is enyhén emelkedik a szennyvízben a koronavírus koncentrációja – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szerdán a honlapján.

Koronavírus-járvány: hatszázezernél több fertőzött és majdnem 2500 új halott egy nap alatt Cikk

Világszerte 658 913 538 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 6 684 461 derül ki a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint csütörtök reggel frissített adataiból.

A karácsonyra Olaszországba érkező kínai turisták több mint felének pozitív lett a koronavírustesztje a milánói repülőtéren Cikk

A Kínából a karácsonyi ünnepekre Olaszországba érkező utasok több mint fele pozitívnak bizonyult a koronavírusteszten a Malpensa milánói repülőtéren – jelentette be Guido Bertolaso lombardiai tartományi jóléti felelős szerdán. Az egészségügyi tárca a Kínából érkezők kötelező tesztelését mérlegeli.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
VIDEÓ

Kérdések és válaszok

Jutalék, bónusz adózása 2022-ben

Hunyadné Szűts Veronika

igazságügyi adó- és járulékszakértő

SZÉP-kártya-juttatás ügyvezetőnek

Hunyadné Szűts Veronika

igazságügyi adó- és járulékszakértő

Tartós bérlet elszámolása

Hunyadné Szűts Veronika

igazságügyi adó- és járulékszakértő

2023 február
H K Sze Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5
hirdetÉs