Gombás Otilia szakértő
J&J Center Kft.

A főiskolai alapképzés elvégzése óta a vám- és közvetett adókkal kapcsolatos adminisztratív szolgáltatásokat és tanácsadást nyújtó J&J Center Kft.-nél dolgozik. Ezen belül az elmúlt 5 évben mint szakértő végzi munkáját. Szakterületei a származás, EKAER, közvetett adók, valamint az AEO - és egyéb vámhatósági engedélyezés.

A Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karának nemzetközi gazdálkodás, illetve Pénzügyi Karának pénzügy mester szakon, majd az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Jogi szakokleveles nemzetközi és európai adózási szakember angol nyelvű szakirányú továbbképzésén szerzett diplomát.

Habár tanácsadóként elengedhetetlennek tartja az uniós és nemzeti jogszabályok kimerítő ismeretét, oktatóként a gyakorlati kérdések megválaszolását tartja elsődlegesnek. Célja, hogy mind a tanácsadások, mind az oktatások során a gazdálkodók személyre szabott, jól használható ismereteket kapjanak, amely megoldást jelent problémáikra.

A SZAKÉRTŐHÖZ INTÉZETT KÉRDÉSEK


Válaszra vár

0 komment

Közösségi értékesítés láncügylet kezelése

Áfa

Tisztelt Adózóna! A következő láncügylet kapcsán szeretnék segítséget kérni. »

Megválaszolva

2 komment

Étkezde

Áfa

T. Szakértő! »

Megválaszolva

0 komment

Termékexport – áfamentesség igazolása

Áfa

Tisztelt Szakértő! Ügyfelem termékeket adna el Marokkóba, egy vámszabadterületen bejegyzett vállalkozás részére. A termék szállítására futárszolgálatot bízna meg a megrendelő. Az áfatörvény 98. »

Megválaszolva

0 komment

Teljesítés időpontja

Általános

Tisztelt Szakértő! Környezetvédelmitermékdíj-kötelezettség keletkezésének időpontjával kapcsolatban szeretnék feltenni egy kérdést. »

További hasznos adózási információk

Kérdések és válaszok

Kapcsolt vállalkozási besorolás

Erdős Gabriella

adószakértő

TaxMind Kft.

Magánszemély ingatlan-bérbeadása cégnek

Kelemen László

adószakértő, jogász

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close