hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

NAV-osok a kitüntetettek között

  • adozona.hu

Állami kitüntetéseket és elismeréseket adott át Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az augusztus 20-ai állami ünnep alkalmából kedden Budapesten. A NAV több dolgozója is kitüntetésben részesült.

Varga Mihály Áder János köztársasági elnök megbízásából a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje, Magyar Érdemrend Lovagkeresztje, Magyar Arany Érdemkereszt, Magyar Ezüst Érdemkereszt és a Magyar Bronz Érdemkereszt kitüntetéseket adta át.

A Magyar Érdemrend Tisztikereszt kitüntetést vett át Pozsonyi Pál, a Központi Statisztikai Hivatal nemzeti Számlák Főosztályának vezetője.

A Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetést kapott Juhász Mária, a Nemzetgazdasági Minisztérium Közigazgatási és Fejlesztési Koordinációs Osztályának vezetője, Salamon Ildikó, az Állami Számvevőszék számvevő tanácsosa, Schanda János, a műszaki tudomány doktora, a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai kar Villamosmérnöki és Információs Rendszerek tanszékének professzor emeritusa, Vargáné Kleeberg-Strohmayer Róza, a Magyar Államkincstár gazdasági vezetője, Vereczkey Zoltán, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének vezetője, a Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, valamint Baldauf Csaba, a Kolping Hotel Spa & Family Resort ügyvezető igazgatója.

A Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetésben részesült Béni Mihály, a Szabolcs-Coop Zrt. elnök-vezérigazgatója, Hoffmann József szállodaigazgató, a Hotel Ózon Kft. tulajdonosa, Nádorné Makai Éva, az IMS Budapest Kft. ügyvezető igazgatója, Horváthné Pados Zsuzsanna, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Központi Hivatal Belső Ellenőrzési főosztályvezetője, Huber Éva, a NAV főigazgatója, Ivancsics János, a Linamar Hungary Zrt. vezérigazgatója és Mersich Mátyás, a Hétforrás Zrt. vezérigazgatója a Co-op Hungary Zrt. igazgatósági tagja.

A Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést ketten, Borka Gyula egyéni vállalkozó, lakatosmester és Tisza István, a Tisza Volán Zrt. tanácsadója kapták.

A Magyar Bronz Érdemkereszt kitüntetését Sike Olga, a NAV Központi Hivatal Ügyfélkapcsolati és Tájékoztatási főosztályvezető-helyettese és Tímár Edit Ildikó, a NAV Központi Hivatal Panaszirodájának főosztályvezetője vette át.

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Előfizetési csomagajánlataink:


Hozzászólások (0)

Új hozzászólás

Kérjük, hogy szakértőinknek szóló kérdését ne kommentben tegye fel! Használja helyette a kérdés-válasz funkciót, kérdésében hivatkozzon az érintett írásra, lehetőleg annak URL-jét is megadva. A választ csak így tudjuk garantálni. Köszönjük!
További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Mezőgazdasági őstermelőnek történő kifizetések a járulékbevallásban

Szarvas Imréné

könyvvizsgáló, adószakértő, könyvelő

Közösségen belüli értékesítés II.

Bunna Erika

adótanácsadó

Részesedés térítésmentes átadása

Bunna Erika

adótanácsadó

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 január
H K Sze Cs P Sz V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close