6 találat a(z) interjú cimkére

Orbán Viktor ma reggeli bejelentése: érkezik a rezsicsökkentés új szabályairól szóló rendelet Cikk

Öt hét után újra interjút adott a Kossuth Rádió péntek reggeli adásában Orbán Viktor kormányfő, és például bejelentette, hogy holnap egy olyan rendeletet ad ki, amely értelmében mintegy 100 ezer kkv is benne maradhat a rezsicsökkentés rendszerében. Azt is jelezte, hogy marad a kettős benzinár rendszer a brüsszeli bírálatok ellenére – írja a Portfolio.hu.

Egy terület biztosan van, ahol a pandémia pozitívan hatott Cikk

A vállalati HR-nél a koronavírus-járvány jelentősen felgyorsította a digitalizációs törekvéseket. Például az ötödére rövidült a munkavállalók év végi igazolásainak elkészítésének ideje. Ez a munka az L-SOFT webes szoftverének használatával 30 helyett immár 6 nap alatt elvégezhető, ráadásul ahhoz 25 helyett elegendő csak 3 HR-es kolléga – érzékeltette szemléletesen Bakó Krisztina, az L-SOFT Zrt. kereskedelmi igazgatója.

Munkaerő-kölcsönzés: toborzási költségek Kérdés

Adócsomag 2010: 70 milliárdos sarc a cégekre Cikk

Bár a vagyonadó mindössze 25 milliárd forint extra adóbevételt jelentene, jogszerűségét máris többen megkérdőjelezték. Senki nem beszél viszont arról a 70 milliárdról, amelyet a vállalkozók zsebéből húztak ki, hogy a pénz az államkasszát gyarapítsa. László Csabával, a KPMG adópartnerével a 70 milliárdos trükkről és a 2010-es adócsomag várható hatásairól beszélgettünk.

"Nem lehet a játékszabályokat minden évben felrúgni" Cikk

Véletlenül került a pályára, ma már azonban a legelismertebb szakértőként tartják számon. Futó Gábor, az Adózóna tb-szakértője nyugdíjrendszerről, rendszerváltozásról, szakmai bakikról, a nyugdíjkorhatár emelésének nehézségeiről és a tb-perek anomáliáiról beszél a vele készült interjúban.

László Csaba: a minimálbér adómentességét ma már biztos nem engedném Cikk

A Pénzügyminisztériumban indult a karrierje, saját bevallása szerint nem pártpolitikus alkat, mégis pénzügyminiszterként távozott végül a közszférából. Az ő nevéhez fűződik többek között a minimálbér adómentessége és a közalkalmazottak bérének 50 százalékos emelése, ami miatt sok kritika is érte. A népszavazás kimenetele szerinte korlátot szabhat az adórendszer átalakításának. Egyébként az egykulcsos adó nagy híve. László Csabával, a KPMG adópartnerével beszélgettünk.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST / VIDEÓ

Kérdések és válaszok

Befejezetlen beruházás

Pölöskei Pálné

adószakértő

Energia-nyilatkozat – lakossági fogyasztó

Pölöskei Pálné

adószakértő

Egyéni cég kft.-vé átalakulás és a tao

Pölöskei Pálné

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2022 június
H K Sze Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
hirdetÉs