438 találat a(z) cafeteria cimkére

Bővült az Erzsébet utalványt elfogadó helyek listája Cikk

A Reál és a Coop hálózatok is csatlakoztak az Erzsébet étkezési utalványt elfogadó helyekhez.

A Szép-kártya népszerűsítése többszázmillióba kerül Cikk

A Szép (Széchenyi pihenő) kártyát 350 millió forintos bevezető kampánnyal kívánja népszerűsíteni a gazdasági tárca - írja Napi Gazdaság csütörtöki száma

Cafeteria: az étkezési utalványokat az érvényességi időig fel lehet használni Cikk

Továbbra is visszaváltják az Étkezési Utalvány Forgalmazói Egyesülés (EUFE) tagvállalatai az általuk kibocsátott utalványokat, minden kibocsátott utalványt fel lehet használni a rajta feltüntetett érvényességi időn belül - hívta fel a figyelmet az egyesülés csütörtöki közleményében.

Decemberben ki kell osztani a 2011-es cafeteria-juttatásokat! Szakértői Kommentár

Az egyes adótörvények és azzal összefüggő egyéb törvények módosításáról szóló T/4662. számú törvényjavaslat elfogadásával véglegessé váltak az új cafeteria-szabályok. Az Adózóna utánajárt a változások okán az évváltással kapcsolatban felmerülő néhány kérdésnek.

Erzsébet-utalvány golyózhatja ki a melegétel utalványt 2012-től Cikk

Fogyasztásra kész étel vásárlására Erzsébet-utalványt kaphatnak a munkavállalók béren kívüli juttatás keretében - az adótörvényekhez zárószavazás előtt, az Alkotmányügyi bizottság által benyújtott módosító javaslatcsomag szerint.

EUFE: legyen SZÉP kártya és étkezési utalvány is egyszerre Cikk

Két évig a Széchenyi pihenő kártya (SZÉP) mellett legyen még papír alapú étkezési utalvány is - javasolja az Étkezési Utalvány Forgalmazói Egyesület (EUFE) a Nemzetgazdasági Minisztériumhoz eljutatott csomagban.

Családi kedvezmény: kevesebb feltételhez kötik jövőre Cikk

A kormány által a parlament elé beterjesztett törvényjavaslat szerint jövőre számos változás várható a személyi jövedelemadózásban (szja) - hívja fel a figyelmet a PwC.

Év végi hajrá: így tervezze meg 2012-es cafeteria-rendszerét Cikk

Tapasztalatok szerint 35 fő felett érdemes megfontolni, hogy a cafeteria rendszerrel kapcsolatos feladatokat...

Próbaidőre, visszamenőleg adható-e cafeteria? Kérdés

Azzal kapcsolatosan szeretnék kérdezni, hogy próbaidő ideje alatt a dolgozó nem kap cafeteriát, jelen esetben étkezési jegyet, aminek az adómentes maximuma 18 ezer forint. A cég belső rendelkezése szerint - ha letelik a próbaidő - visszamenőleg megkapja a dolgozó. A kérdésem az lenne, hogy az aktuális hónapban, azaz a negyedik hónapban elszámolhatom-e adómentesen a 3 x 18 ezer = 54 ezer forintot.

Próbaidőre, visszamenőleg adható-e cafeteria? Válasz

Amint arról a személyi jövedelemadóról szóló törvény 71.

Cafeteria: mi jár megbízási jogviszony esetén? Kérdés

Arra szeretnék választ kapni, hogy megbízási jogviszonyban dolgozó magányszemély részesülhet-e a kedvezményes adózású béren kívüli juttatásban? (étkezési jegy) A kft.-ben a munkaviszonyban dolgozók kapna étkezési jegyet. Az szja tv.-ből nem tudtam egyértelműen kiolvasni, kérem segítsenek!

Cafeteria 2012: csak 500 ezer forintig adható majd eho-mentesen Cikk

Jövőre eho-mentesen személyenként legfeljebb évi 500 ezer forint keretösszegben adható béren kívüli cafeteria-juttatás, és kevesebb lesz az étkezési utalvány.

Januártól jön a lakbértámogatás, de vége az internet-juttatásnak és a hideg-utalványnak Cikk

Jövőre kikerül a béren kívüli juttatások rendszeréből a hidegétel-utalvány, vagy havi öt–nyolcezer forintra csökkentve egyetlen állami cégtől megrendelhető utalvány váltja fel - írja a Népszabadság a birtokába került tervezetre hivatkozva.

Adórendszer 2012: hány adókulcsot és milyen kompenzációt jelent a kormány terve valójában? Cikk

A kormány egykulcsos adót kiegészítő terve több olyan pontot is tartalmaz, amelyek alapján - jelenlegi ismereteink szerint - azt kell mondanunk: a rendszerbe tulajdonképpen két újabb kulcs kerül, s a célzott, önbevallásra építő bérkompenzáció is csak kevesek kiváltsága lehet.

A kkv-knál is népszerű a cafeteria Cikk

A magyarországi kis- és közepes vállalkozások (kkv) 61 százaléka építi be bérezési rendszerébe a cafetériát a következő egy évben; a legnépszerűbb béren kívüli juttatás az étkezési hozzájárulás és a közlekedési költségtérítés - derül ki a K and H Csoport legfrissebb felméréséből.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST / VIDEÓAJÁNLÓ

Kérdések és válaszok

Bt. tagi jogviszonyok

Dr. Szeiler Nikolett

ügyvéd, adótanácsadó

Közjegyzői formaváltás

Szipszer Tamás

adószakértő

Katás bt. kiszámlázhat-e ügyvezetést 2.0

Szipszer Tamás

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2022 május
H K Sze Cs P Sz V
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
hirdetÉs