32 találat a(z) bevallási határidő cimkére

Ne feledkezzen meg az szja-bevallási határidőről és az 1+1 százalékról! Cikk

Szerda éjfélig lehet módosítani, illetve elfogadni a NAV által készített személyijövedelemadó-bevallási tervezetet. Aki egyetért a tervezetben foglaltakkal, azon nem változtat, vagy nem véglegesíti azt, annak május 20. után automatikusan érvényes bevallássá válik a tervezete, az egyéni vállalkozókat, az őstermelőket és az áfás magánszemélyeket kivéve – figyelmeztet közleményében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Rosszul is járhat a cég, ha később adja be az adóbevallást Cikk

Adminisztrációs könnyítést jelentenek az adóbevallások, beszámolók későbbi benyújtását lehetővé tevő rendelkezések, de akár még rosszabbul is járhatnak azok, akik élnek a felkínált lehetőséggel és a meghosszabbított határidőig adják le bevallásaikat – hívja fel a figyelmet a Niveus Consulting Group.

Határidő Kérdés

Mely bevallásokra vonatkozik a 2020. szeptember 30-ára módosított határidő?

Bevallási határidők módosítása Kérdés

Kérem válaszukat arra vonatkozóan, hogy az egyes bevallási határidők (áfa 65, járulék 08, szja 53, társasági adó 29, helyi adók bevallásai vállalkozók részéről) teljesítési , benyújtási határidejének egységes módosítása mikorra várható, illetve várható-e ennek egységes módosítása? Sopkoor kft / Szabó sándorné

Személyes adónaptár a NAV-tól online emlékeztetővel Cikk

A beadandó bevallások, adatszolgáltatások, határidők rendszerezésével és személyre szabásával segíti a magánszemélyeket és a vállalkozókat a szabályos adózásban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Személyes adónaptár szolgáltatása. A virtuális naptár amellett, hogy egy felületen tartalmazza mindazt, amit az adóévről tudni kell, a közelgő határidőkre is figyelmeztet.

Adózási határidők 2019. október 14-20. Cikk

Adózási határidők a NAV tájékoztatása szerint.

Bevallási határidő Esemény

Adózási határidők 2019. augusztus 19-25. Cikk

Adózási határidők a NAV tájékoztatása szerint.

Bevallási határidő Esemény

Bevallási határidő Esemény

2018. évi bevallási határidő Kérdés

Katás vállalkozónak 2019. febr. 25. a határidő? Aki nem katás, annak is? Vagy május 20-áig kell beadnia? Nem egyértelmű, amit kiküldött a NAV. Köszönöm.

Bevallás a környezetterhelési díjelőlegről Esemény

Újabb támpontok a taobevallás elkészítéséhez Cikk

Május 31-éig a társasági adóalanyok többségének teljesítenie kell a 2016. adóévi adóra vonatkozó bevallási kötelezettségét. Cikkünk tegnap megjelent első részében az általános tudnivalók mellett ismertettük az adóalapot érintő új szabályokat és a civil szervezetekre vonatkozó jelentősebb változásokat. Írásunk második részében az új adókedvezményre, az adóról való rendelkezésre, a növekedési adóhitelre, illetve a csekély összegű támogatásra vonatkozó szabályokat mutatjuk be.

Adók bevallása Esemény

Kft. 2015. évi támogatási kérelme Kérdés

2016.06.06.-07.02. között kaptunk meg határozatokat, történtek meg kiutalások, melyekre 2015. évben adtunk be támogatási kérelmet. Mivel nem tudtuk, hogy kapunk-e, ha igen, mennyi támogatást, így a tao bevallás/mérlegkészítéskor nem is kerültek bele, mint várható bevételek. A mérlegfőösszeg 2 százalékát meghaladja a teljes összeg (több jogcímen kaptunk). Milyen opciók vannak erre a helyzetre és mik a következmények? A tao része érdekel, mivel a beszámolót tudom, hogy nem lehet újra közzétenni.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Minimum tb-járulék

Széles Imre

tb-szakértő

Csekély értékű ajándék

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 augusztus
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close