hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Megjelent! Munkaügyi szerződés- és iratmintatár

 • adozona.hu
4

Kösse meg könnyedén munkaügyi szerződéseit, és vezesse munkaügyi nyilvántartásait egyszerűen a csomagban található 113 irat- és szerződésminta segítségével! A letölthető és szerkeszthető dokumentumok felhasználásával szakszerű munkaszerződéseket köthet a legkülönfélébb jogi helyzetekben, emellett a nyilvántartási kötelezettség teljesítéséhez is talál iratokat, a tájékoztatási és munkakörileírás-minták használatával pedig könnyebbé és gyorsabbá teheti a munkaszervezést, a napi személyügyi munkát.

Szerzőnk, gyakorlott jogászként olyan irat- és szerződésmintát állított össze, amely az aktuális jogszabályi előírásoknak maradéktalanul megfelel. A kiadvány tartalmilag felöleli a foglalkoztatás folyamatát, kezdve a munkaviszony létesítésétől annak befejezéséig, így a csomagot megvásárló felhasználónak nem kell a jogszabályokat böngésznie, elég egyszerűen kiegészítenie a kiválasztott mintát a megfelelő adatokkal. 

Talál még mintákat foglalkoztatással összefüggő megállapodásokhoz, egyoldalú jognyilatkozatokhoz, illetve vannak iratminták vétkes kötelezettségszegés, kártérítés esetére is. Nem maradhat ki a csomagból a kollektív szerződés, esélyegyenlőségi terv, munkavédelmi oktatás tematikája, illetve a csoportos létszámcsökkentéshez szükséges iratok mintája sem.

Kiadványunkban 113 szerződés- és iratmintát talál 38 csoportban, amelyek segítségével könnyedén új szerződéseket köthet, könnyebbé teheti a személyügyi nyilvántartást, munkaszervezést és dokumentálást!

Ízelítő a kiadványban található szabályzatokból, iratmintákból:

 • munkaszerződés, határozatlan időre – próbaidő kikötésével;
 • távmunkaszerződés;
 • munkaköri leírás;
 • vállakozási szerződés;
 • fegyelmi határozat;
 • azonnali hatályú felmondás a munkáltató által, indokolással;
 • kollektív szerződés;
 • munkaszerződés módosítás – részmunkaidőre áttérés.
  Forrás: HVG

A teljes tartalomjegyzéket itt találja.


Rendelje meg webáruházunkban most 15% kedvezménnyel, 16 990 Ft + áfa áron!

MEGRENDELEM

Az Adózóna aktív előfizetői 2022. január 31-éig extra kedvezménnyel juthatnak hozzá a kiadványhoz − erről e-mail-ben fogjuk tájékoztatni őket.

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Előfizetési csomagajánlataink


Hozzászólások (4)
Adózóna

Kedves Erdélyi Katalin,
a munkaügyi iratmintacsomagot itt éri el: https://adozona.hu/iratmintak_segedanyagok/munkaugyi_szerz_iratminta/adv.
Az iratmintákhoz belépés után tud hozzáférni. Ebben az esetben az egyes dokumentum-csomagok alatt a "Letöltés" gombok már nem inaktívan, szürkén fognak látszani, hanem zölden. Megkattintva a dokumentumokat le tudja tölteni a gépére.
Ha elakadna a folyamattal, forduljon az ügyfélszolgálatunkhoz, ők segíteni fognak benne.
Üdvözlettel:
az Adózóna csapata

Adózóna

Kedves M. Zoltán,

Kedvezményesen az emailben kiküldött promóciós kódokkal lehetett megrendelni a kiadványt, ahogy ezt a fenti cikkben leírtuk.
Ha ön már megrendelte a kiadványt, és a rendelési folyamatban nem érvényesített kedvezménykódot, akkor ezért nem jelent meg a számláján sem a kedvezmény. A kedvezményt csak a kód birtokában lehet igénybe venni, a megjegyzésbe írt kéréseket nem tudja kezelni az automatikus rendszerünk.
Forduljon az ügyfélszolgálatunkhoz, akik tovább segítenek önnek.
Üdvözlettel:
az Adózóna csapata

Erdélyi Katalin

Elárulják, hogyan lehet hozzáférni a meghirdetett és kifizetett munkaügyi iratcsomaghoz ?

muschal.z.tibor

ÉN megrendeltem az eredetileg meg-hirdetett áron, de jeleztem, hogy az extra kedvezményre igényt tartok!!! A megkapott díjbekérőn /2022.01.31-én/ viszont semmilyen extra kedvezményt nem kaptam. Ez ekkor egy MZP-hez kapcsolható kamu kedvezmény???

Tisztelettel M.Zoltán

Új hozzászólás

Kérjük, hogy szakértőinknek szóló kérdését ne kommentben tegye fel! Használja helyette a kérdés-válasz funkciót, kérdésében hivatkozzon az érintett írásra, lehetőleg annak URL-jét is megadva. A választ csak így tudjuk garantálni. Köszönjük!
További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST / VIDEÓ

Kérdések és válaszok

Pótbefizetés rendezése

Greff Magdolna

okleveles adószakértő

Finacont Kft

Kft. és katás vállalkozás

dr. Radics Zsuzsanna

tb-szakértő, jogász

Átalányadózó egyéni vállalkozó szocho maximum

dr. Radics Zsuzsanna

tb-szakértő, jogász

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2022 július
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
hirdetÉs