hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Friss munkaügyi iratminták az Mt. új előírásaival – ültesse át a gyakorlatba a jogszabályváltozásokat az Adózóna segítségével!

  • adozona.hu

A munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény (Mt.) 2023. január 1-jétől hatályba lépett módosítása átfogó jellegű és olyan mértékű, ami az Mt. 2012-es megjelenése óta még nem történt. Érinti az alapelveket, határidőket, a jognyilatkozatokat, a munkaidő, a pihenőidő és a bérezés kérdését.

Használ ön munkaügyi iratmintákat?

Ha igen, akkor időszerű frissíteni őket, mert sok tekintetben elavultak lehetnek.

Az Adózóna legfrissebb Munkaügyi iratmintatár – az új Mt.-változásokkal című online kiadványa 117 iratmintával erre ad megoldást.

Ha akciónk ideje alatt rendeli meg Adózóna előfizetési csomagját vagy hosszabbítja meg meglévő előfizetését, az előfizetési csomag részeként garantáltan megkapja az alábbi 3 szerkeszthető iratmintát, amelyet szakértőink választottak ki a csomagból. *

A 3 ingyenesen letölthető iratminta a Munkaügyi iratmintatár – az új Mt.-változásokkal című kiadványból:
• egyszerűsített munkaszerződés,
• vendéglátóipari munkaszerződés munkaidőkerettel,
• adatfeldolgozási szerződés könyvelési és bérszámfejtési feladatok elvégzésére.

Ahhoz, hogy megajándékozhassuk,
rendelje meg Adózóna előfizetését most! >>
Kérjük, használja asztali számítógépen a megrendelő felületünket!


ÚJDONSÁG! Kredit- és Prémium Kredit-csomagokkal garantált kreditpontok!

1. Az Adózóna.hu online kiadvány számlával igazolt megvásárlása – a 93/2002. (V. 5.) kormányrendelet 10/B § (12) bekezdése értelmében – három személyt jogosít két-két továbbképzésbe beszámítható kreditpont elszámolására. A kreditpont elszámolására jogosult személyek adatait a megrendelési adatok rögzítésekor lehet megadni. Kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét! A kreditpontok csak hibátlannak bizonyuló adatok meglétekor számolhatók el. Az adatok a számlán lesznek feltüntetve, amit az előfizetés ellenértékének kiegyenlítése után postai úton küldünk ki.

2. Ha ön az Adózóna Kredit vagy Adózóna Prémium Kredit csomagok valamelyikére fizet elő, akkor egy tetszőleges személy további 16+16+2 kreditpont megszerzésére jogosult. Ezeket a kreditpontokat a System Media Kft-nél az év folyamán elvégzett két kreditpontos online képzésen tudja megszerezni. Ha ön az Adózóna Kredit vagy Adózóna Prémium Kredit csomagok valamelyikét rendeli meg, akkor egy tetszőleges személy további 16+16+2 kreditpont megszerzésére jogosult. A kreditpontokat a System Media Kft-nél az év folyamán elvégzett két kreditpontos online képzésen tudja megszerezni:
• 16 kreditpont (8 számviteli + 8 nem számviteli kreditpont) – Regisztrált mérlegképes könyvelők, vállalkozási szakterület,
• minimum 16 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ,
• minimum 2 kreditpont – Könyvvizsgálók.

Szüksége van még 2023-as kreditpontokra?
Rendelje meg előfizetését most! >>

Kérjük, használja asztali számítógépen a megrendelő felületünket!


Biztos szakmai támogatás

Ellenőrizhetetlen vagy sekélyes tartalmak helyett válassza azokat a megbízható, elismert szakértők által írt cikkeket és törvénymagyarázatokat, amelyek valóban segíteni fogják a mindennapi munkáját. Így nyugodt lehet, hogy döntéseit mindig hiteles információkra alapozza.

Az Adózóna.hu csapata több mint húsz szakértővel dolgozik azon nap mint nap, hogy az oldalon mindig pontos és szakszerű tájékoztatást kapjon. Adózás, társadalombiztosítás, számvitel és gazdasági jog egy helyen, hogy Önnek ne legyen szüksége további információforrás használatára.

Adózás, számvitel, társadalombiztosítás, munka- és cégjog egy helyen – az Adózóna megoldás a kérdéseire:
Egész évben kérdezheti szakértőinket, és hozzáfér a kérdés-válasz archívumhoz.
Megbízható, színvonalas szakmai tartalmat biztosít.
Naprakész információkkal segít frissen tartani az ismereteit.
Napi és heti hírlevelekben tájékoztatja a jogszabályok változásairól.
Nyomtatható változatban is elérhetők a cikkek, a kérdés-válaszok és a jogszabályok is.
Előszűrt törvénytár időállapotok szerinti kereséssel (adózás, számvitel, tb, munkajog, cégjog).
• A Max és Prémium Kredit csomagokban már a 2023-as HVG Adó-, Tb-, és Munkajog különszámok!
ÚJDONSÁG! Kredit és Prémium Kredit csomagjainkban garantált 16+16+2 kreditpont.

Talán érdekli Önt is, hogy melyek a legfontosabb okok, amelyeket előfizetőink leggyakrabban említenek, és ami miatt évről évre a mi szolgáltatáscsomagunk mellett döntenek:

Naprakész: minden változásról, hírről azonnal tájékoztatjuk előfizetőinket.
Biztonságot ad: velünk semmiről sem maradnak le, figyelmeztetjük minden határidőre vagy szükséges teendőre.
Szakmailag megbízható: kiemelkedően színvonalas szakértői gárdával dolgozunk.
Teljes körű: átfogó információkat adunk az adózás minden területéről: adózás, számvitel, társadalombiztosítás, munka- és cégjog egy helyen.
Egyszerű, gyors tájékozódás: online bárhonnan elérhető az oldal.
Kedvező ár: meglepően gazdag a szolgáltatáscsomag, bárki számára elérhető áron.

* Forrás: HVG piackutatás 2022.
Köszönjük a visszajelzéseket, örülünk a véleményeknek.

Döntsön a hiteles szakmai támogatás mellett!
Válasszon most csomagajánlataink közül! >>
Kérjük, használja asztali számítógépen a megrendelőfelületünket!


* Feltételek:

A fenti ajánlat feltételei az Adózóna.hu bármely előfizetési csomagjának megrendelése vagy megújítása esetében a 2023. március 1-jétől 2023. április 3-áig beérkezett és 2023. április 12-éig befizetett megrendelésekre vonatkoznak.

A Munkaügyi iratmintatár – az új Mt.-változásokkal című online kiadvány várható megjelenése 2023. március közepe. Az ajánlatban szereplő 3 ingyenes iratmintát megjelenés után fogják elérni előfizetőink.

A HVG Kiadó Zrt. a postai kiküldések esetleges csúszása miatt nem vállalja a felelősséget.

A 16+16+2 kreditpontra jogosító online képzéseket a System Media Kft. biztosítja, azokon megrendelésenként (egy azonosító kóddal) egy tetszőleges személy vehet részt ingyenesen. A képzésekre a 2023-as kreditpont elszámoláshoz az Adózóna Kredit és Prémium Kredit csomagok vásárlói 2023. december 18-áig jelentkezhetnek, és 2023. február 20-tól 2023. december 22-én 23:59-ig végezhetik el a System Media oktatási portálján. Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a 2023. december 23-a után elvégzett képzések önköltségessé válnak!

Ha bővebb információra lenne szüksége, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére a 06-1-436-2045-ös telefonszámon vagy az [email protected] e-mail-címen.

Az Adózóna.hu hiteles és megbízható tájékoztatással hálálja meg a bizalmát!

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Hozzászólások (0)

Új hozzászólás

Kérjük, hogy szakértőinknek szóló kérdését ne kommentben tegye fel! Használja helyette a kérdés-válasz funkciót, kérdésében hivatkozzon az érintett írásra, lehetőleg annak URL-jét is megadva. A választ csak így tudjuk garantálni. Köszönjük!
Az Adózóna moderálási alapelveit ITT találja.
További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 május
H K Sze Cs P Sz V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Együttműködő partnereink