hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Frissítette az Adó 2022 különszámát a HVG

  • adozona.hu

Adó 2022 különszámának vevői számára kiegészítő adószabályokat (adótörvény-kivonatokat és kommentárokat) tett elérhetővé a HVG, erről levélben értesítette az érintetteket.

A HVG Adó 2022 különszámának nyomdába adását követően a kormány több olyan – adótörvényeket változtató – előterjesztést nyújtott be az Országgyűléshez, amelyeket a kiadvány árusításának megkezdését követően fogadott el a parlament, kihirdetésük pedig a karácsony előtti napokra esett. Ezeket a módosításokat – igazodva az utóbbi évek rapszodikus jogalkotásához – a kiadó ezúttal is közli aktuális tb-különszámában.

Tekintettel azonban arra, hogy a decemberben elfogadott változtatások adókulcsokat is érintettek, s ez befolyásolhatja a kiadvány használhatóságát, a legújabb adómódosításokat külön is összegyűjtötték a különszám szerkesztői, és a könnyebb felhasználhatóság érdekében elérhetővé tették a vásárlók számára.
Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Előfizetési csomagajánlataink


Hozzászólások (0)

Új hozzászólás

Kérjük, hogy szakértőinknek szóló kérdését ne kommentben tegye fel! Használja helyette a kérdés-válasz funkciót, kérdésében hivatkozzon az érintett írásra, lehetőleg annak URL-jét is megadva. A választ csak így tudjuk garantálni. Köszönjük!
További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST / VIDEÓ

Kérdések és válaszok

Munkaviszony igazolása

dr. Kéri Ádám

ügyvéd, adatvédelmi tisztviselő

PCR teszt kiküldetéskor

Horváthné Szabó Beáta

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2022 június
H K Sze Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
hirdetÉs