294 találat a(z) sztrájk cimkére

Válságban az egészségügy Dél-Koreában Cikk

Jun Szogjol dél-koreai elnök a tiltakozó orvosgyakornok és rezidensek szövetségének egyik vezetőjével tárgyalt a több mint egy hónapja tartó sztrájk megoldásáról – jelentette a helyi elnöki hivatal.

Sztrájkok Romániában: a postások megállapodtak, az egészségügyi, illetve a könyvtári dolgozók még nem Cikk

Felhagytak szerdán a hétfőn kezdődött általános sztrájkkal a román postások, miután sikerült megállapodniuk a román posta vezetőségével követeléseik teljesítéséről – közölte szerdán az Országos Szakszervezeti Tömb (BNS).

Figyelmeztető sztrájkot tartottak egy sopronkövesdi cégnél Cikk

Kétórás figyelmeztető sztrájkot tartottak csütörtök délután a sopronkövesdi Autoliv Kft. dolgozói – tájékoztatta a Vasas Járműbiztonsági Alkatrészgyártó alapszervezet titkára az MTI-t.

Sztrájk a kecskeméti Mercedes-gyárban Cikk

A Vasas Szakszervezeti Szövetség Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.-nél működő MBMH Vasas Alapszervezetének tagjai és a munkavállalók figyelmeztető sztrájkot tartanak a kecskeméti telephely 3 szervezeti egységénél (présüzem, fényezőüzem, összeszerelőüzem) 2024. március 13-án 15 és 17 óra között a 2024. évi bérköveteléseikért – írja sajtóközleményében a Vasas Szakszervezeti Szövetség.

Továbbra sincs bérmegállapodás a pécsi Tüke Busz Zrt. és a sztrájkot szervező szakszervezet között Cikk

A pécsi Tüke Busz Zrt. vezetése az általa javasolt és végrehajtott 18,5 százalékos bér- és keresetfejlesztés szerint kötne bérmegállapodást az idei évre az érdekképviselettel. A szakszervezet 25 százalékos emelést akar elérni és újabb nyomásgyakorlást helyezett kilátásba – közölték a felek a héten négy napon át zajló sztrájk után, pénteken, tájékoztatott az MTI.

Sztrájkhullám Németországban Cikk

Ismét sztrájkhullám okoz fennakadásokat a németországi vasúti és légi közlekedésben, miután csütörtökön a mozdonyvezetők, két repülőtér biztonsági személyzete és a Lufthansa légitársaság földi személyzete is beszüntette a munkát.

Újra sztrájkolni fognak a Lufthansa dolgozói Cikk

Figyelmeztető sztrájkot tart csütörtöktől a Lufthansa földi személyzete, amely járattörlésekkel is jár.

Hétfőtől ismét sztrájk lesz a pécsi helyi közösségi közlekedésben Cikk

Továbbra sem voltak eredményesek a pécsi helyi közösségi közlekedési vállalat, a Tüke Busz Zrt. és az érdekképviselet közötti bértárgyalások, így jövő héten ismét – idén már harmadszor – tart munkabeszüntetést a társaságnál működő Szolidaritás Autóbusz-Közlekedési Szakszervezet (SZAKSZ) – közölte az MTI.

Ismét sztrájkra készül a Lufthansa földi személyzete Cikk

A Lufthansa német légitársaság földi személyzetének tervezett munkabeszüntetése miatt már hétfőn este több tucat járatot töröltek; a törlések a Lufthansa budapesti járatait is érintik.

Jegyellenőrök sztrájkja nehezíti a vasúti közlekedést Franciaországban Cikk

A jegyellenőrök sztrájkja jelentős fennakadásokat okozott pénteken a vasúti közlekedésben Franciaországban. A munkabeszüntetés folytatódik egész hétvégén, miközben az iskolai síszünet miatt sokan indultak útnak – közölte az MTI.

Járatokat töröl szerdán a Lufthansa a földi személyzet sztrájkja miatt, az Eurowings tartja a menetrendet Cikk

Járatokat töröl szerdán a Lufthansa légitársaság a földi személyzetének szerdai munkabeszüntetése miatt, a repülőtereken ezért nem lesz lehetőség a jegyek átfoglalására – figyelmeztet ma kiadott közleményében a német légitársaság.

Németország-szerte akadozik a tömegközlekedés a dolgozók sztrájkja miatt Cikk

Több millió ingázó és utazó közlekedését zavarta meg pénteken a Verdi szakszervezet egynapos sztrájkja, amelyet 90 ezer tömegközlekedésben dolgozó számára hirdettek meg – közölte az MTI.

Több száz járatot töröltek a német repülőtereken sztrájk miatt Cikk

Több száz járatot töröltek csütörtökön Németország tizenegy repülőterén a biztonsági személyzet egynapos sztrájkja miatt.

Sztrájkolnak a Volánbusznál, járatkiesések is lehetnek vasárnap és hétfőn Cikk

Ismét kétnapos munkabeszüntetést hirdetett január 28-ára és 29-ére az adventi sztrájk után a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet (SZAKSZ) a Volánbusznál. A közlekedési vállalat indokolatlannak tartja az akciót, hiszen a MÁV-Volán-csoport továbbra is a bérmegállapodás mielőbbi megkötésére törekszik, a tárgyalások folyamatosak – közölte a munkáltató.

Sztrájkot hirdetett a pécsi busztársaságnál az egyik szakszervezet Cikk

Sztrájkot hirdetett a pécsi közösségi közlekedési feladatokat ellátó Tüke Busz Zrt.-nél működő egyik szakszervezet január 28-ra és 29-re – tájékoztatta a busztársaság csütörtökön az MTI-t.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Osztalékká vált osztalékelőleg

Szipszer Tamás

adószakértő

Őstermelő és egyéni vállalkozó iparűzési adó

dr. Bartha László

adójogi szakjogász

Szekrényzár fordított áfával?

dr. Bartha László

adójogi szakjogász

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 április
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Együttműködő partnereink