385 találat a(z) kkv cimkére

Kkv-besorolás Kérdés

Hipakedvezmény 2022 Kérdés

Kkv-besorolás Kérdés

Folytatódik a kkv-k energiaköltség-támogatása Cikk

Három hónappal meghosszabbítja a kormány a kkv-k az energiaköltségének növekménye utáni támogatás idejét, így azt 2023 első negyedévében is igényelhetik az energiaintenzív kkv-k – közölte Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter.

Kkv-besorolás Kérdés

A francia kormány nyomást gyakorol az energiaszolgáltatókra a kkv-k érdekében Cikk

A francia kormány kedden nyíltan nyomást gyakorolt az energiaszolgáltatókra a kis- és középvállalkozások (kkv) érdekében, amelyek egyre nehezebben tudják kifizetni a többszörösére emelkedett energiaszámlákat. A pékek január 23-ra tiltakozó megmozdulást hirdettek Párizsban – közölte az MTI.

Izer Norbert a kisvállalkozások tehercsökkentéséről Cikk

Számos, a kis- és középvállalkozói (kkv) szektor számára elérhető, kedvező szabályokat, csökkentett adminisztrációs terhet jelentő változtatás történt a tavalyi évben a szankciós válság miatt, valamint a járvány utáni újraindítás keretében – mondta a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára az MTI-nek.

Kkv meghatározása Kérdés

Egy nyűggel kevesebb: így leltároznak a profik Cikk

Már létezik egy elektronikus alkalmazás, amely a tárgyi eszközök leltározását a hagyományos, papíralapúnál kétszer-háromszor gyorsabbá teheti, emellett jelentős mértékben képes kiküszöbölni az emberi hibatényezőt. Több tízezer tárgyi eszköz nyilvántartására is képes, így azt mérettől függetlenül bármilyen gazdálkodó szervezet használhatja.

Kkv beruházási kedvezmény Kérdés

Mától lehet pályázni az európai kkv-k szellemitulajdon-támogatására Cikk

Szerdától lehet pályázni az európai kis- és középvállalkozások (kkv-k) szellemi tulajdon védelmének ösztönzésére létrehozott 2250 eurós támogatására, a jelentkezés benyújtásának határideje december 16. – közölte a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) szerdán az MTI-vel.

Szakmai szervezetek a napelemes beruházásokat korlátozó intézkedések enyhítését szorgalmazzák Cikk

Szakmai szervezetek a napelemes beruházásokat korlátozó intézkedések enyhítését szorgalmazzák, ezért petíciót intéztek a technológiai és ipari miniszterhez – közölték pénteken az MTI-vel.

Vagyonnyilatkozat, napelemek – három új törvényt és négy kormányrendeletet hirdettek ki Cikk

Módosulnak a köztársasági elnök, az országgyűlési képviselők, a legfőbb ügyész, az ügyészségi alkalmazottak, továbbá egyes állami alkalmazottak vagyonnyilatkozati szabályai a 2022. évi 173. számú Magyar Közlöny szerint. Tegnap este két további új törvényt és négy kormányrendeletet hirdettek ki. Megjelent a háztartási méretű kiserőművek közcélú hálózatba történő szabályozásáról, továbbá a naperőművek hálózati csatlakozásáról szóló kormányrendelet is.

Iparűzésiadó-kedvezmény – kkv-minősítés Kérdés

Energiatámogatási program: csütörtökön indul a regisztráció Cikk

A nemzetközi energiaválság hatásainak leginkább kitett feldolgozóipari kis- és középvállalkozások munkahelyeinek megőrzését vissza nem térítendő támogatással segítő, idén 100 milliárd forintos keretösszegű energiatámogatási program első, regisztrációs szakasza 2022. október 20-án, csütörtökön kezdődik meg – hívta fel a figyelmet szerdai közleményében a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM).

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Jutalék, bónusz adózása 2022-ben

Hunyadné Szűts Veronika

igazságügyi adó- és járulékszakértő

SZÉP-kártya-juttatás ügyvezetőnek

Hunyadné Szűts Veronika

igazságügyi adó- és járulékszakértő

Tartós bérlet elszámolása

Hunyadné Szűts Veronika

igazságügyi adó- és járulékszakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2023 február
H K Sze Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5
hirdetÉs