89 találat a(z) árverés cimkére

35 millió dollárért kelt el egy Monet-festmény Cikk

Csaknem 35 millió dollárért (12,3 milliárd forintért) kelt el Claude Monet Meules a Giverny (Szénaboglyák Givernyben) című, 1893-ban született festménye szerdán a Sotheby's New York-i modern művészeti árverésén.

Csaknem 700 tétel lesz a BÁV decemberi aukcióján Cikk

Mintegy 700 tételt bocsát árverésre a BÁV kétnapos művészeti aukcióján, amelyet december 5-én és 6-án rendeznek Budapesten, a MOM Kulturális Központban.

Árverésre bocsájtja egyik ingatlanát a Rába Nyrt. Cikk

A Rába Járműipari Holding Nyrt. csütörtöki rendkívüli közgyűlése jóváhagyta, hogy a járműgyártó vállalat árverés útján értékesítse a győri Városrétként ismert területe egy részét – közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.

Majdnem 140 millió dollárt adtak egy Picasso festményért Cikk

Csaknem 140 millió dollárért (50 milliárd forintért) kelt el szerdán a Sotheby's New York-i árverésén Pablo Picasso Femme a la montre (Nő karórával) című festménye.

Árverés, tulajdonszerzés Kérdés

Folytatódik a földértékesítési program, június 22. és július 14. között lehet licitálni Cikk

Június 22. és július 14. között lehet licitálni az árveréseken a tíz hektárnál nagyobb területű földekre az illetékes kormányhivatalok kijelölt helyszínein. Ezzel párhuzamosan folytatódik a tíz hektárnál kisebb területű állami földek értékesítése is, melynek hirdetményeit 2023. június 14-én teszi közzé a Nemzeti Földügyi Központ az Elektronikus Pályázati Rendszer felületén – közölte az agrártárca szerdán az MTI-vel.

Agrárminisztérium: tovább folytatódik a földértékesítési program Cikk

Újabb állami földterületek, ezúttal a 10 hektár térmértéket meghaladó földrészletek kerülhetnek a gazdálkodókhoz. Az agrártárca az intézkedéssel a kis- és közepes gazdaságokat és a helyi termelők földhöz juttatását támogatja – jelentette be pénteki közleményében az Agrárminisztérium (AM), közölte az MTI.

Csaknem 700 tétel, Kondor Béla rekord kikiáltási árú festménye a BÁV aukcióján Cikk

Csaknem 700 tételre, köztük Kondor Béla Várvédők című, 65 millió forintos kikiáltási árú festményére lehet licitálni május 23-án és 24-én a BÁV 81. művészeti árverésén, melynek műtárgyai szombattól tekinthetők meg az aukciósház bemutatótermében.

Rendkívül ritka gyémánt szerepel a Sotheby’s júniusi árverésén Cikk

Akár 35 millió dollárért (12,3 milliárd forintért) is elkelhet egy rendkívül ritka, rózsaszín gyémánt egy júniusi New York-i árverésen – jelentette be szerdán a Sotheby's aukciósház.

Csúcsmodellek a NAV autóárverésén Cikk

Nagy a járműválaszték a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) következő árverésén, az élen két csúcsgyártmánnyal: most egy családi Audi A4 limuzin és egy Porsche Macan S sportos suv is keresi új gazdáját, olvasható a NAV honlapján.

85 millió dollárt adtak egy Andy Warhol alkotásért Cikk

Andy Warhol legendás Fehér autóbaleset című alkotása több mint 85 millió dollárért (33,5 milliárd forint) kelt el egy New York-i árverésen – közölte a Sotheby's.

Alkotmánybírósághoz fordul a végrehajtási törvény miatt a Párbeszéd Cikk

Alaptörvény-ellenesnek tartja a végrehajtási törvény egyes szakaszait a Párbeszéd, ezért az Alkotmánybírósághoz fordul jogorvoslatért – jelentette be Tordai Bence a párt társelnöke mai sajtótájékoztatóján.

Egymillió dollárért kelhet el Don McLean Vincent van Gogh előtt tisztelgő dalának kézirata Cikk

Egymillió dollárért (412 millió forintos) kelhet el Don McLean amerikai énekes-dalszerző és gitáros Vincent van Gogh előtt tisztelgő dalának kézirata egy novemberi New York-i árverésen.

Jótékonysági licit a világ legdrágább ebédjéért Cikk

Valaki 12,3 millió dollárt (4,7 milliárd forintot) ajánlott fel pénteken egy online aukción azért, hogy Warren Buffett amerikai milliárdossal ebédelhessen – tette közzé az MTI.

Szarvasmarhákat árverez a NAV Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) következő árverésén szarvasmarha-állományra lehet licitálni, az állatok becsült összértéke több mint 41 millió forint – közölte a NAV pénteken, tette közzé az MTI.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Iparűzési adó őcsg-tagoknak

Szipszer Tamás

adószakértő

FOSZK hallgató szochokedvezmény-lehívás

Széles Imre

tb-szakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 május
H K Sze Cs P Sz V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Együttműködő partnereink