hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Számla- és hitelképessé válnak a prostituáltak

  • adozona.hu

A Magyar Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesülete (MPÉE) és az APEH közös érdeke a jövőben a prostituáltak vállalkozóvá képzése. Mi az egyesület és mi az adóhivatal indítéka?

A Magyarországi Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesülete megnyerte A speciális okok miatt hátrányos élethelyzetben lévő személyek vállalkozóvá válásának elősegítése címmel kiírt  pályázatot és ezért a jövőben együttműködik az APEH-hal, hogy a szexuális szolgatátatást végző prostituáltakat  közösen egyéni vállalkozóvá képezzék - derült ki a két szervezet közös sajtótájékoztatóján. 

A programot, amelyre a Magyarországi Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesülete még tavaly pályázott, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Programja és a EQUAL Közösségi Kezdeményezés Irányító Hatóság írta ki - mondta Földi Ágnes, az MPÉE vezetője. A több mint 15 millió forintos költségvetésű projekt 11 hónapig tart. Az elnök azt is megemlítette, a projekt résztvevői közül eddig már tizenhatan váltották ki a vállalkozói engedélyt, és további négy prostituált papírjai állnak készen az engedélyhez. 

A teljes cikket itt olvashatja.

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Saját részvény elidegenítésének szabályai

Pölöskei Pálné

adószakértő

Folyamatos teljesítésű ügylet

Pölöskei Pálné

adószakértő

Kiküldetési rendelvény könyvelése

Pölöskei Pálné

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 május
H K Sze Cs P Sz V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Együttműködő partnereink