19 találat a(z) lopás cimkére

Regisztrálja online kerékpárját, törzskönyvet kap hozzá! Cikk

Törzskönyvet kapnak azok a kerékpárok, amelyeket az interneten regisztrálnak tulajdonosaik a Bikesafe.hu elnevezésű kerékpár-adatbázisba – közölte a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kommunikációs igazgatója az MTI-vel.

Így loptak el 62 millió forintot egy magyar bankszámláról Cikk

Egy banki ügyintéző bevonásával több mint 60 millió forintot loptak el egy nő bankszámlájáról – közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján.

Újabb internetes átverés: túlfizetés színlelése lopott bankkártyadatokkal Cikk

Közel fél éve új internetes átverés szedi áldozatait, amely elsősorban a hazai, főként online szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásokat célozza meg. Az átverést a legtöbb szakember „túlfizetéses” átverésnek nevezi, olvasható a usernet.hu közleményében.

Ellopott számlatömb Kérdés

Tisztelt Szakértő! Egyik cégünk telephelyére betörtek, és a kasszával együtt ellopták az egyik, már megkezdett számlatömböt is. Rendőrségi jegyzőkönyv készült. Kérdésem, hogy a NAV felé milyen jelentési kötelezettség áll fenn ebben az esetben? Köszönettel! Jánosiné Balla Ágnes

Lopás miatt mondtak fel neki, sérelemdíjat kért Cikk

Ha a bizonyítékok alapján nem állapítható meg, hogy a munkavállalóra nézve sérelmes, állítása szerint személyiségi jogát sértő, az azonnali hatályú felmondásban szereplő okok a munkáltató magatartása miatt kerültek nyilvánosságra és a munkavállaló lakókörnyezete azokról tudomást szerzett, a sérelemdíj iránti igény nem megalapozott – mondta ki a Kúra.

Fuvarozás helyett ellopták a rájuk bízott árut Cikk

Négy év alatt közel ötven kamionnyi árut lopott el az a szlovák-magyar bűnbanda, amelynek tagjai ellen üzletszerű csalás miatt tett vádemelési javaslatot a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) csütörtökön a rendőrség honlapján.

Így loptak több millió dollár értékben kriptodevizát Cikk

Csaknem 662 millió jen, vagyis 6,3 millió dollár értékben loptak el hekkerek kriptodevizát Japánban a tavalyi év folyamán – közölte csütörtökön a japán rendőrség, amely első ízben hozott nyilvánosságra összesítést ilyen jellegű bűncselekményekről.

Minimálisra csökkent a fém- és kábellopás Cikk

A kormány által 2013-ban bevezetett fémkereskedelmi szabályozásnak köszönhetően ma Magyarországon minimálisra csökkent a fém- és kábellopások, az illegális fémkereskedelem, valamint a rongálások száma – írja közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium.

Az ország, ahol évi 250 millió euró értékű áramot lopnak el Cikk

Hatalmas összeggel, 2,5 milliárd euróval tartoznak a görög fogyasztók a DEI állami áramszolgáltatónak – adta hírül a vállalat közlésére hivatkozva a Kathimerini című görög lap.

Nyílt végű lizing ellopott autó esetén Kérdés

Tisztelt Hölgyem/Uram! Van egy kft., amely nyílt végű lízing keretében személygépjárművet lízingel. Az autót 5 hónap után ellopták. A nagyobb összegű kezdőrészlet áfát az üzemi használat arányában igényeltük vissza és minden hónapban ennek változása szerint korrigáltuk. A lopáskor ez az arány 78% volt. 1. kérdés: A lopás után a kezdő részletből vissza nem igényelt 22% áfaésszel mi a teendő? Vissza lehet ilyen esetben igényelni ezt a részt, vagy egyéb ráfordításként ki kell vezetni? 2. kérdés: Az öt hónap után fennmaradt lízingdíjat a lízingbe adó egy összegben kiszámlázta a vállalkozás felé. Ezt az áfát vissza lehet-e igényelni? Ha igen teljes egészében, vagy csak valamilyen arányban? Köszönettel: Szennai István

Ellopott pénz könyvelése Kérdés

Tisztelt Szakértő! A házipénztárból a pénztáros ellopott 2 millió Ft-ot 2016-ban, amit elismert. Rendőrségi feljelentést is tettünk, az eljárás még folyik, bírósági tárgyalás még nem volt kitűzve. A pénztárhiány egyéb ráfordításként könyvelendő a pénztárral szemben. De a feljelentés alapján a követelésünket előírhatom T 36 - K 96, még a 2016-os évre? Köszönettel

Sajtperben döntött a Kúria: a rossz tárolás gyanúja elég a hatóságnak Cikk

Köteles ellenőrzést végezni az illetékes hatóság, ha felmerül az élelmiszer-biztonsági szabályok megszegésének gyanúja. A gyanú fennállása elégséges az ideiglenes intézkedések meghozatalához – szögezte le ítéletében a Kúria.

Munkavállalók, figyelem! Azonnali kirúgás lehet ennek a vége Cikk

Ügyfélszolgálati előadó hazavitte egy ügyfél irodában felejtett napszemüvegét pünkösd előtti pénteken, miután befejezte a munkát. Az ügyfél visszament az irodába, kereste a szemüvegét, a kamerafelvételekből kiderült, ki tette azt el. A munkáltató azonnali hatállyal elbocsátotta a dolgozót. A munkavállaló pert indított, a végső szót a Kúria mondta ki az ügyben.

Kevesebbet lopnak Cikk

Az Európai Autógyártók Szövetségének (ACEA) legfrissebb adatai szerint 2016 első félévében Magyarországon 24,1 százalékkal nőtt az újonnan üzembe helyezett személygépkocsik száma. A növekedés kedvező hatással lehet a casco-biztosítások piacára is – hívja fel rá a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz).

Mégsem loptak – valaki nem mond igazat Cikk

Az elmúlt időszakban nem történt lopás a takarékszövetkezeti szektorban, és nem igazak a szektor eredményeivel kapcsolatos állítások sem – reagált a Takarékbank az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) elnökének állításaira.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Táppénzigényt hová kell küldeni?

Széles Imre

tb-szakértő

Egészségbiztosítás fizetése

Széles Imre

tb-szakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 augusztus
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close