54 találat a(z) eredmény cimkére

Összesen 2,849 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a Zwack Cikk

Részvényenként 1400 forint, összesen 2,849 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a Zwack Unicum Nyrt. éves rendes közgyűlése szerdán; az osztalék részvényarányos kifizetése július 31-én kezdődik – közölte a társaság szerdán az MTI-vel.

Kedvezményezett eszközátruházás szabályai Cikk

A kedvezményezett eszközátruházás a társasági adóról és az osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. törvény (tao-törvény) által szabályozott jogügylet, melynek lényege az üzletág átruházásából fakadó adóterhek csökkentése.

Jócskán nőtt az MBH eredménye Cikk

Az MBH Bank Nyrt. korrigált adózás előtti eredménye a harmadik negyedévben 128 százalékkal, 107 milliárd forintra nőtt, míg az első három negyedéves korrigált adózás előtti eredmény 272,3 milliárd forintra emelkedett, amely 82 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbit – tájékoztatta a pénzintézet az MTI-t csütörtökön.

Terven felüli értékcsökkenés? Kérdés

Osztalékelőleg Kérdés

Sebességet váltott az AutoWallis Cikk

Az AutoWallis csoport árbevétele 48, nettó eredménye 84, kamat-, adófizetés és amortizáció előtti eredménye (EBITDA) 50 százalékkal emelkedett az első fél évben az előző év azonos időszakához képest – közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján közzétett gyorsjelentésben csütörtökön.

A vártnál jóval eredményesebb lett az OTP Cikk

Az OTP-csoport az elemzői várakozásoknál számottevően jobb, 283,940 milliárd forint konszolidált korrigált adózás utáni eredményt ért el a második negyedévben, ami az előző negyedévit 52 százalékkal, az egy évvel korábbit 75 százalékkal meghaladja.

NMHH: bírságot rótt a Hír FM-re a Médiatanács Cikk

Jogsértőnek ítélte a Hír FM betelefonálós műsorát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület két streamingszolgáltató műsorkínálatát is vizsgálta, az eredményekkel pedig a társhatóságokhoz fordult – közölte az MTI.

Fejlesztési tartalék Kérdés

A Samsung Electronics negyedéves működési nyeresége 69 százalékkal esett Cikk

A Samsung Electronics dél-koreai vállalat működési eredménye 69 százalékkal csökkent a tavalyi utolsó negyedévben éves összevetésben a chipek és okostelefonok iránti alacsony kereslet miatt – közölte a cég pénteken, tájékoztatott az MTI.

A Gránit Bank saját tőkéje 52 milliárd forintra nő Cikk

A Gránit Bank saját tőkéje 10 milliárd forinttal 52 milliárd forintra nő a Tiberis Digital 2 milliárdos tőkeemelése és a bank első kilenc havi, 8 milliárd forintos adózás utáni eredményének eredménytartalékba helyezése miatt – tájékoztatta a pénzintézet csütörtökön az MTI-t.

Áttérési különbözet Kérdés

Áttérési különbözet beolvadás esetén Kérdés

Tárgyi eszköz selejtezése kata jogviszonyban Kérdés

Nonprofit Kft. eredménye Kérdés

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Tárolási díj áfatartalma

Bunna Erika

adótanácsadó

Ingatlanhasznosítás Horvátországban

Bunna Erika

adótanácsadó

Folyamatos szolgáltatás angol adóalanynak

Bunna Erika

adótanácsadó

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 július
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Együttműködő partnereink