65 találat a(z) dolgozó cimkére

Vállalkozás üdülőjében saját dolgozó üdülése Kérdés

13. havi fizetés: ekkora summákat fizetnek Cikk

A magyar munkavállalók 14 százaléka kap 13. havi fizetést novemberi, illetve decemberi fizetése mellé, átlagosan 332 ezer forintot, jellemzően a nagyobb tőkével működő, külföldi magántulajdonú vállalatoknál – derült ki a Workania állásportál által működtetett Fizetesek.hu felméréséből, amelyet csütörtökön jutattak el az MTI-nek.

Dolgozói dokumentumok Kérdés

Kft. üdülője Kérdés

Zágrábban tüntettek és sztrájkolnak az isztriai hajógyári dolgozók Cikk

Zágrábban tüntettek hétfőn mintegy ezren, a rijekai 3. maj és a pulai Uljanik hajógyár dolgozói, elmaradt júliusi béreiket és a vállalat vezetésének távozását követelve – közölte az N1 horvát hírcsatorna. A demonstráció délután véget ért, de a sztrájk folytatódik.

Szállásnyújtás dolgozónak Kérdés

GDPR nyilvántartás Kérdés

Saját dolgozó képzése szakképzési hozzájárulás terhére Kérdés

Nem akarnak karperecet az Amazon olasz dolgozói Cikk

Az olasz kormány és szakszervezetek tiltakozásához vezetett pénteken az Amazon e-kereskedelmi vállalat terve, miszerint az olaszországi elosztó központ dolgozóinak elektronikus karpereccel kell munkájukat végezni.

Bejelenthető-e heti 40 óránál többre a dolgozó? Cikk

„Bejelentett dolgozónk heti 40 órás munkaviszonnyal rendelkezik. Pályázaton indultunk, ami plusz két órát vesz igénybe naponta. Szeretném megtudni, milyen formában tehetem ezt, hogy ne sértsek törvényt.” Olvasói kérdésre dr. Hajdu-Dudás Mária munkajogász ügyvéd válaszolt.

Így növelhető a dolgozói hűség Cikk

Számos esetben a munkavállalók úgy látják, motiválná őket, ha munkáltatójuk segítené őket a megtakarításban – ez akár a dolgozói „hűséget” is megalapozhatná – írja a vg.hu.

Dolgozóra kötött biztosítás Kérdés

Költségtérítés Kérdés

Nyílt a jövedelmi olló az amerikai nagycégek vezetői és munkavállalói között Cikk

Nőtt a különbség az amerikai nagyvállalati vezetők és a munkavállalók jövedelme között tavaly. A tőzsdén jegyzett ötszáz legnagyobb részvénytársaság vezetői 2016-ban átlagosan 13,1 millió dollárt kerestek, 347-szer többet egy átlagos munkavállalónál. Egy évvel korábban 335-szörös volt a különbség – derült ki az AFL-CIO amerikai szakszervezeti szövetség éves jelentéséből.

Csok nagykorú dolgozó gyermekek esetén Kérdés

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Nonprofit Kft.- reprezentáció

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Eredményességi jutalom

Surányi Imréné

okleveles közgazda

2019 november
H K Sze Cs P Sz V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X