45 találat a(z) Orbán cimkére

Orbán: az árspekuláns multikkal szemben fel kell lépni Cikk

A miniszterelnök a Kossuth rádióban elemzett, és arról is értekezett, mikor fognak végre belépni az európai kormányok a béketáborba – írja a hvg.hu.

Új akciótervvel készül a kormány – jövő héten ismertetik az intézkedéseket Cikk

Gazdaságvédelmi akciótervet készített a kormány „a Brüsszel által kikényszerített rossz döntések ellensúlyozására" – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című pénteki műsorában, közölte az MTI.

Orbán: nem vezetjük ki az árstopot, ami eddig történt, az kevés Cikk

Élőben adott interjút Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió reggeli műsorában, ahol kijelentette: még nem lehet kivezetni az árstopot, az ársapkákat nem tudjuk kivezetni, ami eddig történt, az kevés. A háború eszkalációs kockázatai kapcsán elmondta: egyre borúsabban látja a helyzetet, az eszkaláció nő, a helyzet romlik. Leszögezte, hogy az Egyesült Államok a barátunk, és felhívta a figyelmet arra, Oroszországgal szemben is figyelnünk kell a biztonságunkra – írja a portfolio.hu.

Az évtized átverése Orbánék ígérete, hogy a nyugdíjak lépést tartanak az inflációval Cikk

A nyugdíjak nemcsak reálértékükből vesztenek, hanem a keresetektől is leszakadnak. Ha ez nem történt volna meg, 208 ezer helyett 262 ezer forint lenne ma az átlagnyugdíj. Közben a nyugdíjasok évről évre hitelezik az államot – írja a hvg.hu.

Orbán Viktor: ahogy csökken az infláció, kivezetik az ársapkákat Cikk

Az élelmiszerek esetében ahogy jön lefelé az infláció, úgy fogják majd kivezetni a most még létező ársapkákat – mondta a miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, tájékoztatott az MTI.

Orbán váratlan kormányülést hívott össze Cikk

Orbán Viktor miniszterelnök szombatra kormányülést hívott össze – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Az ellenzéki pártok kritizálták Orbán Viktor szankciókra és energiaellátásra vonatkozó kijelentéseit Cikk

Az LMP, a Jobbik és a Momentum is közleményben kritizálta Orbán Viktor uniós szankciókra, energiaellátásra és az Ukrajna megsegítésére vonatkozó kijelentéseit, amelyek a Kossuth rádió kormányfővel készített, péntek reggeli interjújában hangzottak el – közölte az MTI.

Orbán Viktor: a globális minimumadó egy munkahelygyilkos adóemelés Cikk

A globális minimumadó „munkahelygyilkos adóemelés", ezért a kormány nem járul hozzá, hogy Magyarországon bevezessék – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, közölte az MTI.

Rossz hír az Orbán-kormánynak Cikk

A várttal ellentétben valószínűleg nem fog ítéletet mondani jövő héten az Európai Bizottság az uniós pénzek ügyében hozott magyar reformokról, idézi a Bloomberg ügyet ismerő forrásaira hivatkozó írását a privatbankar.hu.

Jön az új árstop, milyen termékekre vezetheti be a kormány? Cikk

Újabb termékekre terjeszti ki a kormány az árstopot – jelentette be péntek reggel a Kossuth rádióban Orbán Viktor, írja a hvg.hu.

Nyílt levélben fordultak Orbán Viktorhoz szakszervezetek a megélhetési válság miatt Cikk

Nyílt levélben fordult a megélhetési válság miatt Orbán Viktor miniszterelnökhöz a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) és a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF). A szervezetek javaslataik figyelembevételével mielőbbi intézkedést követelnek a kormánytól – közölte az MTI.

Azt ígéri Orbán, marad az inflációkövető nyugdíjemelés Cikk

Orbán Viktor két hónap kihagyás után ismét interjút adott a Kossuth Rádiónak péntek reggel – írja a hvg.hu.

Nemzetközi lapszemle: Magyarország többé nem tekinthető demokráciának Cikk

Magyarország többé nem tekinthető teljes értékű demokráciának – jelentették ki csütörtökön az Európai Parlament képviselői, írja az Euronews.

Orbán: továbbra is biztosított a rezsicsökkentett árú gáz és áram minden magyar családnak Cikk

A jövőben is minden magyar család megkapja a rezsicsökkentett árú áramot és földgázt, de csak az átlagfogyasztás erejéig – hangsúlyozta a miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, tette közzé az MTI.

Orbán: nem fut ki idén a kedvezményes lakásáfa Cikk

Nem kell kapkodni – közölte a miniszterelnök.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Megbízási jogviszony szocho fizetése

dr. Radics Zsuzsanna

tb-szakértő, jogász

Fejlesztési tartalék feloldása

Nagy Norbert

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 február
H K Sze Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3