hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Végtörlesztési hajrá: résen kell lenni, hogy ne legyen drágább a hitel

  • MTI

Több bank is meghosszabbított nyitva tartással várja az ügyfeleket a végtörlesztési hajrában, írja az azenpenzem.hu. Azzal azonban számolni kell, hogy kevesebb lett a hitelnyújtó és helyenként magasabbak lettek a terhek.

Azok is adják be a végtörlesztési igényt, akik jelenleg nem látnak esélyt arra, hogy rendezni tudják kölcsönüket, tanácsolja az azenpenzem.hu, mivel a kérelem beadása semmilyen következménnyel nem jár. Erre még csütörtökön és pénteken van ideje azoknak, akik szeretnének élni a végtörlesztés lehetőségével.

Erre azonban egyre kevesebb banknál van lehetőség: kiszállt az FHB, a Kéthely és Vidéke, valamint a Savaria takarék is. A Raiffesen egy százalékponttal emeli a terheket, a Zirci takaréknál a felár lesz magasabb fél százalékponttal.

A bankoknál próbálnak igazodni a megnövekedett igényekhez: a CIB-nél december 29-én normál munkanapnak megfelelő rendben fogadják az ügyfeleket, a Budapest Banknál zárórán is túl kiszolgálják őket, tudta meg a pénzügyi portál. Az UniCreditnél és a K&H-nál is érzékelhető az érdeklődés fokozatos emelkedése, érdemes előzetesen időpontot egyeztetni.

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Előfizetési csomagajánlataink:


További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Egyéni vállalkozó anyuka gyed, gyes, táppénz

Czeglédi Bernadett

munkajogi és társadalombiztosítási szakértő

Szlovák cég belföldi ingatlanon végez építési munkát

dr. Bartha László

adójogi szakjogász

Hatósági díj továbbszámlázása

dr. Bartha László

adójogi szakjogász

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 november
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
hirdetÉs