hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete

  • Adózóna

Az Egyesület adótanácsadók, adószakértők és könyvvitellel foglalkozó tagjainak, valamint ezek ügyfeleinek szakmai és érdekképviseletét látja el.

A szervezet összegzi a tagok adózási, társadalombiztosítási, számviteli, valamint az illeték, s vám területén szerzett gyakorlati tapasztalatait, véleményeit. Ezek alapján véleményt nyilvánít, javaslatot tesz az illetékes hatóságok, bizottságok és szervek felé

Együttműködik a pénzügyi kormányzattal, az adóhatósággal, a különböző törvényelőkészítő bizottságokkal, hogy a reálisan kivitelezhető megoldási javaslatokkal, elősegítse a közérthető törvények és jogszabályok létrehozását, módosítását és azok egységes helyes alkalmazását.

Közéleti tevékenységgel, publikációval, adózási, könyvelési jogkövető magatartást előtérbe helyezve, felvilágosító tevékenységet folytat a tagokon keresztül azok ügyfeleiknek, partnereiknek, a közvéleménynek.

Az egyesület megalakulása óta rendszeresen szervez a tagjainak a tagdíj ellenében konferenciákat.
2009 óta adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők és könyvvizsgálók részére kreditpontos továbbképzéseket szervez, amiben nagy tapasztalatra tett szert.
2013-tól az NGM által minősített akkreditált szervezetként a mérlegképes könyvelők kreditpontos továbbképzésére is jogosult szervezetünk, így részt vesz ezen szakma továbbképzésében is.

Az elnökség tagjai:

Zara László elnök

Siklós Márta általános alelnök
Vadász Iván szakmai alelnök 
Gottgeisl Rita képzési alelnök
Mátrai Tamás szervezetfejlesztési alelnök

Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna tag
Dr. Fülöp Péter tag
Kovács Dénes tag

 

 

 

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Előfizetési csomagajánlataink:


További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Távolléti díj számítása

dr. Kéri Ádám

ügyvéd, adatvédelmi tisztviselő

Eurós előleg

Nagy Norbert

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 szeptember
H K Sze Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close