hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete

  • Adózóna

Az Egyesület adótanácsadók, adószakértők és könyvvitellel foglalkozó tagjainak, valamint ezek ügyfeleinek szakmai és érdekképviseletét látja el.

A szervezet összegzi a tagok adózási, társadalombiztosítási, számviteli, valamint az illeték, s vám területén szerzett gyakorlati tapasztalatait, véleményeit. Ezek alapján véleményt nyilvánít, javaslatot tesz az illetékes hatóságok, bizottságok és szervek felé

Együttműködik a pénzügyi kormányzattal, az adóhatósággal, a különböző törvényelőkészítő bizottságokkal, hogy a reálisan kivitelezhető megoldási javaslatokkal, elősegítse a közérthető törvények és jogszabályok létrehozását, módosítását és azok egységes helyes alkalmazását.

Közéleti tevékenységgel, publikációval, adózási, könyvelési jogkövető magatartást előtérbe helyezve, felvilágosító tevékenységet folytat a tagokon keresztül azok ügyfeleiknek, partnereiknek, a közvéleménynek.

Az egyesület megalakulása óta rendszeresen szervez a tagjainak a tagdíj ellenében konferenciákat.
2009 óta adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők és könyvvizsgálók részére kreditpontos továbbképzéseket szervez, amiben nagy tapasztalatra tett szert.
2013-tól az NGM által minősített akkreditált szervezetként a mérlegképes könyvelők kreditpontos továbbképzésére is jogosult szervezetünk, így részt vesz ezen szakma továbbképzésében is.

Az elnökség tagjai:

Zara László elnök

Siklós Márta általános alelnök
Vadász Iván szakmai alelnök 
Gottgeisl Rita képzési alelnök
Mátrai Tamás szervezetfejlesztési alelnök

Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna tag
Dr. Fülöp Péter tag
Kovács Dénes tag

 

 

 

A folytatáshoz előfizetés szükséges.
A teljes cikket előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink érhetik el! Emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Előfizetési csomagajánlataink:


További hasznos adózási információk

TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Iratmegsemmisítés módja

Szolnoki Béla

adószakértő, könyvvizsgáló

Családi gazdaság – saját termék gyártatása

Szarvas Imréné

könyvvizsgáló, adószakértő, könyvelő

Telek értékcsökkenése beépítés esetén

Szolnoki Béla

adószakértő, könyvvizsgáló

2019 október
H K Sze Cs P Sz V
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X