70 találat a(z) szabadság kiadása cimkére

Bennragadt szabadság átvitele a következő évre Cikk

Négy esetben áttolható a tárgyévi megmaradt szabadság, illetve annak meghatározott része a következő évre - írja a figyelo.hu.

Szabadság igénybevétele Kérdés

Szenved a munkahelyén? Ezt teheti, ha cége megszegi a szabályokat Cikk

Nem kapta meg a munkabérét a munkavállaló adott hónap 10-éig, a túlórát rendszeresen nem fizeti ki a munkáltató, szabadságot nem ad ki, a közvetlen felettes megalázó hangnemben beszél a dolgozóval, vagy jogellenes utasítást ad, esetleg nem térítik meg a munkába járással kapcsolatos utazási költségeket. Cikkünkben arra keressük a választ, hogy ilyen esetekben hová fordulhat jogorvoslatért a sérelmet szenvedett munkavállaló?

A távolléti díj és a szabadság kiadása - mire kell figyelni? Cikk

Az Országgyűlés május 27-én zárta le a Nemzetgazdasági Miniszter által előterjesztett, az egyes törvényeknek a távolléti díj számításával összefüggő és egyéb célú módosítására vonatkozó törvényjavaslat (T/11208) részletes vitáját. A javaslat a Munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvénynek (Mt.) a munkabérre, a távolléti díjra és a szabadságra vonatkozó rendelkezéseit módosítja. A Deloitte a szabadság kiadását és a munkabér-elszámolást érintő változások mellett a vámellenőrzések gyakorlatára is kitér legfrissebb hírlevelében

Szabadság kiadás 2013 Kérdés

Részmunkaidős dolgozó szabadsága Kérdés

Így változnak az egyszerűsített foglalkoztatás szabályai augusztus 1-től Cikk

Módosulnak az egyszerűsített foglalkoztatásról szóló törvény (Efo) egyes szabályai augusztus 1-jével - hívja fel a figyelmet az adóhatóság.

Fél éves próbaidő, 44 órás munkahét, szabadságkiadás - rábólintottak, változik a törvény Cikk

Elfogadta hétfőn az Országgyűlés azt a munkaügyi törvénycsomagot, amely több ponton megváltoztatja a Munka törvénykönyvét, így a heti munkaidőt, a próbaidőt, valamint a szabadság kiadását.

Amikor a főnök nem enged el szabadságra Cikk

A pályakezdőnek hány nap szabadság jár, és mit tehet, ha nem engedik el szabadságra? Hogyan befolyásolja a gyes az éves szabadság kiadását? Olvasóink kérdéseire Horváth Linda, az Adózóna munkajogásza válaszol.

A szabadság kiadása: milyen szabályok vannak? Cikk

Milyen szabályozás vonatkozik a szabadság kiadására? Jár-e próbaidő alatt cafeteria? Mit tehet az, akit elbocsátásakor jogellenes fenyegetéssel vettek rá a közös megegyezés aláírására? Olvasóink kérdéseire Horváth Linda, az Adózóna munkajogásza válaszol.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Pénztárgép szüneteltetése

Szolnoki Béla

adószakértő, könyvvizsgáló

Éven átnyúló átalakulás

Szolnoki Béla

adószakértő, könyvvizsgáló

Kivás kft. osztalék kifizetése

Szipszer Tamás

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 április
H K Sze Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close