11 találat a(z) kincstár cimkére

Katás egyéni vállalkozó gyeden Cikk

Gyedben részesülő egyéni vállalkozó munkába állása a járvány miatt halasztódik. A gyed mellett tervezett munkát korábban már bejelentették, most mit kell tenni? Olvasói kérdésre dr. Radics Zsuzsanna tb-szakértő, jogász válaszolt.

Korábban érkeznek a családtámogatási ellátások Cikk

A márciusra esedékes családtámogatási ellátásokat a szokásosnál korábban utalják és a posta is előbb kézbesíti – olvasható a Magyar Államkincstár honlapján.

Dől a pénz az államkincstári számlákra a lakossági ügyfelektől Cikk

Egyre népszerűbb a Magyar Államkincstár ingyenes állampapír szolgáltatása, amellyel tavaly több mint háromszor annyian vásároltak állampapírt, mint 2013-ban. Ez idő alatt a kincstári ügyfelek állampapír-állománya a négyszeresére nőtt – tájékoztatta az MTI-t Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes.

Adózási határidők 2020. január 27. és február 2. között Cikk

Adózási határidők a NAV tájékoztatása szerint.

Adatszolgáltatási határidő Esemény

Adatokat gyűjt a NAV a kormánynak az adókedvezményt igénybe vevőkről Cikk

Tegnap terjesztette be a nemzetgazdasági miniszter, és ma már el is fogadta az Országgyűlés az állam által biztosított egyes kedvezmények és juttatások kedvezményezettjeinek megfelelő tájékoztatása érdekében szükséges törvénymódosításokról, valamint a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról szóló 1992. évi LXVI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot.

Varga: új szerepben a kincstár Cikk

Az a cél, hogy a Magyar Államkincstár képes legyen a teljes magyar önkormányzati rendszer számára a számlavezetést biztosítani – jelentette ki Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az alapításának húszéves évfordulóját ünneplő intézmény szakmai konferenciáján.

Csúszhat a bérek kifizetése Cikk

A Magyar Államkincstár a törvény által megadott határidőn belül, március 31-én elindította az áprilisi illetmények főszámfejtését, így akik napon belüli átutalásra képes banknál vezetik a számlájukat, időben megkapják a pénzt – közölte a kincstár hétfőn az MTI-vel.

Család- és egyéb támogatások, gázdíjkedvezmény: új szerepben az ONYF Cikk

A közigazgatás átszervezésének következtében egyes támogatásokkal, illetve kedvezményekkel kapcsolatos fellebbezéseket az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság bírálja el.

Tranzakciós illeték áthárítása: a bankoknak tilos, a kincstárnak szabad? Cikk

Míg az MNB több mint száz pénzügyi intézményt bírságolt meg a tranzakciós illeték törvénytelennek ítélt áthárítása miatt, a kincstárnál mindeddig nem talált kivetnivalót – írja a HVG.

Osztalék kalkulátor 2015 Kalkulátor

Mit számol a kalkulátor? Az osztalék-kalkulátor a fizetendő közterheket, valamint a nettó jövedelmet számítja ki a személyi jövedelemadó (szja) kötelezettség szempontjából kizárólag a belföldi (magyarországi) illetőségű, ehoköteles magánszemély osztalékként adóköteles belföldről (Magyarországról) vagy külföldről származó bevétele, illetve osztalék címén kifizetett, de egyéb jövedelemként adóköteles külföldről származó bevétele esetében.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Használt tárgyi eszközök átvétele és vámolása

Hunyadné Szűts Veronika

igazságügyi adó- és járulékszakértő

Ez engem is érdekel Ez engem is érdekel

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 július
H K Sze Cs P Sz V
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close