128 találat a(z) jutalom cimkére

Maximálnák az állami vezetők jutalmát Cikk

Törvénnyel mérsékelné az állami vezetők, a kormánybiztosok és más kormányzati vezetők jutalmát, célprémiumát két független képviselő. Dorosz Dávid és Karácsony Gergely azt javasolja, hogy ez az összeg ne haladhassa meg a KSH által hivatalosan közzétett átlagos bruttó kereset összegét.

Új Munka törvénykönyve: a szabadságmegváltás és a prémium szabályait is rögzíteni kell Cikk

A szabadság megváltásának lehetőségét, valamint a prémium, jutalom és bónusz szabályait is rögzíteni kell az új Munka törvénykönyvében (Mt.) a BDO Magyarország Tanácsadó Kft. szerint.

Évvégi bónusz: mennyi jut karácsonyi ajándékra? Cikk

Az év végi bónusz már általában a magasabb adókulcs alá szokott esni, ami a jelenlegi szabályok szerint meghaladja a 40 százalékot. Ugyanez jövőre csak alig több mint 20 százalék. Ha nem ebből szeretnénk karácsonyi ajándékot vásárolni, akkor érdemes várni a jövő évig, hiszen az elvonások 100 ezer forintonként, akár 20 ezer forinttal csökkenhetnek, praktikusan ennyivel több marad a zsebünkben.

Jutalmat kaptak az adó- és vámhivatal dolgozói Cikk

Karácsony előtt az adóhivatal dolgozói között bruttó 3,6 milliárd forint, a vámhatóság alkalmazottai között pedig 1,5 milliárd forint jutalmat osztottak ki Oszkó Péter döntésére - írja a Magyar Nemzet a szerdai számában "Az IMF adott jutalmat az APEH-osoknak" címmel.

Átlagkereset, béren kívüli juttatások, évvégi jutalmak: mire számíthatunk? Cikk

Miként alakultak az átlagjövedelmek, a béren kívüli juttatások és az év végi jutalmak az utóbbi két évben? Íme néhány figyelemre méltó adat a Merces legújabb online fizetési felméréséből.

APEH: prémium van, túlórapénz nincs Cikk

Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH), az elvárásoknak megfelelően teljesített első negyedéves eredmények alapján, 2,3 milliárd forint jutalmat oszthatott szét a mintegy 15 ezer alkalmazottja között - írta szombati számában a Magyar Nemzet.

APEH-jutalmak: a dologzóknak automatikusan jár a prémium Cikk

A törvényesen kaptak jutalmat az APEH-dolgozók - közölte kérdésre válaszolva Daróczi Dávid kormányszóvivő a kormány vasárnapi soron kívüli ülése után.

Járulékfizetés a tavalyi teljesítmény utáni jutalom, prémium után Cikk

A 2006. évi teljesítményre tekintettel kifizetett jutalmat, prémiumot a 2006. december 31-éig hatályos szabályok szerint kell elbírálni az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) tájékoztatója szerint.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

1 2 3 4 5 6 7 8 9

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Eb-jegyértékesítés – Németország áfa

dr. Juhász Péter

jogász-adószakértő

HÍD Adószakértő és Pénzügyi Tanácsadó Zrt.

Közösségen belüli beszerzés

dr. Bartha László

adójogi szakjogász

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 június
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Együttműködő partnereink