204 találat a(z) csempész cimkére

A 8-as úton száguldozott 130 ezer szál csempészett cigarettával Cikk

Több mint 130 ezer szál magyar zárjegy nélküli cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai a 8-as út Vas vármegyéhez tartozó szakaszán – közölte ma közösségi oldalán a hatóság.

Hamis parfümöket csempésztek, lebuktak Cikk

Ötezer hamis luxusparfümöt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy bolgár autó ellenőrzésekor, Gyulánál – közölte az adóhatóság.

Több mint 10 ezer doboz zárjegy nélküli cigarettát találtak a zöldhatárnál Cikk

Több mint 10 ezer doboz zárjegy nélküli cigarettát foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy tarpai gyümölcsöskertben, egy árnyékszékben – közölte a vámhivatal szerdán a Facebook-oldalán.

Cigarettacsempészek a magyar-ukrán zöldhatáron Cikk

Több mint tízmillió forint értékű csempészett cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) és a rendőrség munkatársai a magyar-ukrán zöldhatáron Zsurknál – közölte Dávid Zoltán, az adóhatóság bevetési igazgatóságának sajtóreferense.

Nem nyughatnak a csempészek, zár nélküli cigarettát és pálinkát foglalt le a NAV Cikk

Adózatlan cigarettát talált a NAV egy román sofőrnél Hegyeshalomnál és egy bolgár sofőrnél Nagylaknál – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Cigarettacsempészt füleltek le a rendőrök Cikk

Több mint tízmillió forint értékű csempészett cigarettát találtak egy román férfi autójában a csengersimai magyar-román határátkelőhelyen – közölte a rendőrség honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

Drónnal csempészték a cigit – lebuktak Cikk

Drónokkal szállítva is próbálnak cigarettacsempészek dohányárut bejuttatni az országba, de a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) járőrei egészen a légtérig folyamatosan ellenőrzik a zöldhatárt: hőkamerákkal figyelik az eget és a repülési pontokat is feltérképezik, így követik, majd földet érés után begyűjtik az érkező csomagokat.

Cigarettacsempészeket fogott a NAV Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai 4500 doboz román zárjegyes cigarettát találtak egy Romániából Angliába tartó kisteherautóban az M5-ös autópályán. Egy másik helyszínen Elf Bart foglaltak le.

Szamurájkardokat és nyílvesszőket próbáltak becsempészni Cikk

Szamurájkardokat és nyílvesszőket találtak kereskedelmi áruk közé rejtve a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) zalai munkatársai – tájékoztatta a NAV csütörtökön az MTI-t.

Mesterdobozokba rejtett cigarettaszállítmány Cikk

Több mint 22 millió forint értékű csempészett cigarettát foglalt le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a magyar-ukrán zöldhatáron Tiszabecs térségében – közölte a hatóság Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei igazgatóságának főosztályvezetője szerdán az MTI-vel.

Szivar- és rumcsempészet miatt emeltek vádat egy nő ellen Cikk

Vádat emeltek egy Heves megyében élő nő ellen, aki szivart és rumot próbált Kubából Magyarországra csempészni tájékoztatta a megyei főügyészség sajtószóvivője csütörtökön az MTI-t.

Csempészett cigarettát találtak három román autóbuszban a pénzügyőrök Cikk

Három román autóbuszban is csempészett cigarettát találtak a pénzügyőrök az M7-es autópálya zalai szakaszán – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) bevetési igazgatóságának sajtóreferense csütörtökön az MTI-t.

Csaknem 28 ezer doboz cigivel bukott le egy csempész Cikk

Csaknem hatvanmillió forint értékű, magyar adó- és zárjegy nélküli cigarettát találtak a Csengeri Határrendészeti Kirendeltség munkatársai Porcsalmán – közölte honlapján a rendőrség szerdán.

Több mint hétmillió forint értékű ruhahamisítványt találtak az autópályán a pénzügyőrök Cikk

Több mint hétmillió forint értékű hamisított ruhát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy román autóban az M7-es autópálya Somogy megyei szakaszán – tájékoztatta a hatóság csütörtökön közleményben az MTI-t.

Csempészett cigit találtak a hűtőkamionban Cikk

Több mint húszmillió forint értékű csempészett cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy hűtőkamionban a záhonyi határállomáson – tájékoztatta a hatóság Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei adó- és vámigazgatóságának sajtóreferense csütörtökön az MTI-t.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Ingóság értékesítése

Lepsényi Mária

adószakértő

Ez engem is érdekel Ez engem is érdekel

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2023 szeptember
H K Sze Cs P Sz V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1