229 találat a(z) béremelés cimkére

Örülhet ez a hungarikumszakma, Rétvári ráerősít a 2 milliárdos béremelésre Cikk

A vonatkozó jogszabály-módosítás révén a szolgáltatók kötelesek kifizetni az idei évre járó kétmilliárd forintos többletpénzt a védőnők részére, így minden védőnő megkapja a teljes emelés összegét, sőt, visszamenőlegesen is jár nekik a különbözet – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára.

Nyolc éve nem nőtt a bérük – sztrájkolnak Cikk

Százhatvannyolc önkormányzat 5900 dolgozója vesz részt a polgármesteri hivatali dolgozók bérének emeléséért tartott, a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete által szervezett szerdai országos sztrájkban – mondta az érdekképviselet elnöke a kispesti polgármesteri hivatalban tartott sajtótájékoztatóján.

Jogszabály Kérdés

Tisztelt Szakértő! Abban szeretném a segítségét kérni, melyik törvényben vagy rendeletben szabályozzák az egészségügyben dolgozók béremelését? A munkaviszonyban (magángyógyszertár) gyógyszertári alkalmazottakra vonatkozik-e ez a szabály? Köszönöm: Temesvári Éva

Ők is megkapják a béremelésüket Cikk

Egy kormányrendelet-módosításnak köszönhetően a védőnők is megkapják a nekik járó teljes béremelést, így a védőnőket alkalmazó szolgálatoknak kötelező kifizetni az idei évre járó kétmilliárd forintos pluszjuttatást – mondta el az egészségügyi ellátórendszer működtetéséért felelős helyettes államtitkár pénteken az MTI-nek.

Átlagosan bő negyedével nő az egészségügyiek bére Cikk

Szeptember 1-jétől emelkedik az egészségügyben dolgozók bére; az intézkedés csaknem 100 ezer ágazati dolgozót érint.

Új tanév, új regula, új köznevelés, új béremelés Cikk

Csökkenhetnek a diákok terhei, új köznevelési intézménytípusokat vezetnek be, és átalakul a köznevelési intézmények fenntartási rendszere, míg a felsőoktatásban módosul a doktori képzés – ezek a hamarosan induló új tanév legfontosabb változásai.

Újabb béremelést ígérnek Cikk

A bérek további növekedésére számítanak az MTI-nek nyilatkozó elemzők, akik úgy látják, a háztartások fogyasztása lehet a gazdasági növekedés húzóereje.

Óriási béremelés lesz az egészségügyben Cikk

Szeptembertől a szakszervezetekkel és a szakmai szervezetekkel egyeztetett béremelés valósul meg az egészségügyben – mondta az egészségügyi ellátórendszer működtetéséért felelős helyettes államtitkár szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.

Augusztustól extra nyugdíj és közalkalmazotti béremelés Cikk

Augusztus 1-jétől mintegy 650 ezer romániai közalkalmazott bére nő, és a nyugdíjas törvényhozók is megkapják az extra nyugdíjat.

Béremelést ígért az egészségügynek a miniszter Cikk

Négyéves béremelési program keretében emelnék a tervek szerint az egészségügyi szakdolgozók bérét, amely 2011-hez képest 2019-re megduplázódna – mondta az emberi erőforrások minisztere szerdán Győrben, az egészségügyi szakdolgozók XLVII. országos kongresszusán.

Lázár ismét nagyot ígért a közszféra dolgozóinak, most 787 milliárd forint béremelést Cikk

Jövőre 787 milliárdot fordítanak a közszféra dolgozóinak béremelésére, ez mintegy egymillió embert érint – mondta Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján, az Országházban.

Egészségügyi béremelésre 85 milliárd forintot ígérnek Cikk

A jövő évi költségvetés forrásaiból 85 milliárd forint jut az egészségügyi ágazat béremelésére – mondta a TV2 Mokka csütörtök reggeli műsorában az egészségügyért felelős államtitkár.

Szakszervezeti reakció a minisztérium béremelési javaslatára Cikk

Sikeresnek értékelte az egész napos országos pedagógussztrájkot a Pedagógusok Szakszervezetének (PSZ) elnöke szerdán kora délután Budapesten.

Tekintélyes béremelés lesz a NAV-nál Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) azon alkalmazottai, akik a NAV törvény alá tartoznak, három lépésben 50 százalékos, a munka törvénykönyve alá tartozó dolgozók pedig egyszeri 30 százalékos béremelést kapnak, jelentősen átalakul az illetményrendszer is az adóhatóságnál az életpályamodell tervezete szerint – jelentette be Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

Négylépcsős béremelési ígéret költségvetési többletből Cikk

A Nemzetgazdasági Minisztériummal (NGM) még tartanak a tárgyalások az egészségügyben dolgozók többlépcsős béremelésről, de az emberi erőforrások minisztere azt szeretné, ha már 2016-ban elkezdődne a folyamat. Balog Zoltán az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában azt mondta, a költségvetésben most van egy olyan többlet, amelyet béremelésre szeretnének fordítani.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Katás bevétel

Szipszer Tamás

adószakértő

Osztalékelőleg után fizetendő szocho

Széles Imre

tb-szakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 november
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
hirdetÉs