26 találat a(z) agrár cimkére

1,26 milliárdos agrár-erdészeti pályázat Cikk

A Miniszterelnökség 1,26 milliárd forint keretösszeggel hirdetett pályázatot az agrár-erdészeti rendszerek létrehozásának támogatása céljából 2016. november 30-án.

Csökkenne a gazdák uniós támogatása – tiltakozó miniszterek Cikk

Közös nyilatkozatot fogadtak el az Európai Bizottság agrártámogatásokat hátrányosan érintő javaslatának visszavonása érdekében a visegrádi négyek országcsoport, valamint Bulgária, Szlovénia és Románia agrárterületéért felelős miniszterei szerdán Varsóban.

Agrártámogatás: mikor, milyen feltételekkel adható, és mikor nem? Cikk

A társasági adó rendszerében három olyan támogatásnak minősülő, beruházáshoz kapcsolódó kedvezmény vehető igénybe, amelyet az elsődleges mezőgazdasági termeléshez is lehet érvényesíteni. A cikk azt mutatja be, hogy melyek a belföldi és uniós feltételei a kedvezmények érvényesítésének.

Agrárbiztosítások: nagyobb keretből osztják a támogatásokat Cikk

Megjelent a mezőgazdasági biztosításokhoz igényelhető díjtámogatási felhívás, amelynek rendelkezésre álló keretösszege idén 4 milliárd forintra nőtt. Az összeg így közel egy milliárd forinttal haladja meg az előző évi vissza nem térítendő díjtámogatás összegét – közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ).

Agrárium: folyamatosan fizetik a támogatásokat Cikk

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal elnöke szerint az közvetlen agrártámogatásra szánt összegek több mint felét, 240 milliárd forintot már kiutaltak a gazdákhoz és a nyár elejéig mindenki megkapja a támogatást.

Hiba csúszott az agrárosok kedvezményébe? Cikk

Kedvezményt vehetnek igénybe a mezőgazdasági vállalkozások a 25 év feletti és az 55 év alatti foglalkoztatottaik után – az erről szóló törvénymódosítást tegnap hirdették ki a Magyar Közlönyben.

Agrártámogatásra pályázna? Ezekre a szabályokra figyeljen! Cikk

Kik remélhetnek uniós agrártámogatást? Mire érdemes a sikeres pályázat érdekében ügyelni a könyvelésben? Tippek gazdáknak.

Így játszanák ki az orosz embargót Cikk

Az európai tej-, hús- és zöldségtermelők azzal a hivatalos kérelemmel fordultak Svájchoz, hogy a területén át szállíthassák termékeiket Oroszországba – írja az Izvesztyija című orosz napilap értesüléseire hivatkozva az agrárszektor.hu.

Jogosulatlanul kaptak agrártámogatást – Brüsszel visszafizetteti Cikk

Mintegy 60 millió eurónyi agrártámogatást kell szabálytalanságok miatt visszafizetnie tizenöt tagállamnak az uniós költségvetésbe. Magyarországtól 380 ezer eurót kér vissza az Európai Bizottság.

Tagdíjakról, földbizottsági feladatokról döntött az agrárkamara Cikk

Módosította alapszabályát küldöttgyűlésén a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK): a megyei elnökségek veszik át a helyi földbizottsági feladatokat – írja az agrárszektor.hu. A küldöttgyűlés tagdíjfizetéssel kapcsolatos változtatásokról is döntött.

Agrárkamarai tagdíj: késésben Cikk

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamaránál (NAK) a tagdíjbevallásokban az egy főre jutó összeg meghaladta a várakozást, a bevallások száma pedig kissé elmaradt ettől - írja a napi.hu.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Átvételi elismervény

Nagy Norbert

adószakértő

Parkolási bírság

Nagy Norbert

adószakértő

Kampány a dohányzásról leszoktatás miatt

Juhász Tibor

okleveles nemzetközi és ellenőrzési adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 szeptember
H K Sze Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close