hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Fiktív számlákat keresett a NAV az Electro World-nél

  • MTI

Több száz milliós adócsalás gyanúja miatt tartott a múlt hét közepén házkutatást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a csődvédelembe tartó Electro World cégcsoportnál.

Átvizsgálták a társaság korábbi budai központját, a korábbi elnök-vezérigazgató, Polgár Csaba siófoki házát, valamint a jelenlegi vezérigazgató, Nagy Károly András villáját is - írja a Napi Gazdaság.

A lap azt írja: a privatkopo.hu információi szerint a bűnügy hátterében egy − évek óta − számlagyárként működő társaság, a Bender Log Befektetési Zrt. áll, amely több száz millió forint értékben bocsátott ki fiktív számlákat az Electro World cégcsoport számára. A hírek szerint nem az Electro World az egyetlen, amelyet a Bender Log Zrt. fiktív bizonylatokkal látott el.

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Növénybiztosítás díjbekérő, számla?

Nagy Norbert

adószakértő

Autóbérlés 3. országbelinek

Bunna Erika

adótanácsadó

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 április
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Együttműködő partnereink