hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Milliárdos támogatás munkahelyteremtésre

  • hvg.hu

A munkaügyi tárca közel 1300 munkahely létrehozását segíti, így számszerűsítve összesen 1, 38 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást szavazott meg 126 vállalkozás számára.

A rendkívüli foglalkoztatási csúcson pedig vezető politikusok döntöttek arról a tíz lépésről, amely a munkanélküliség leküzdésére hivatott, és a munkahelyteremtés szempontjából hozhat változást. Többek között ezekkel a témákkal is foglalkozik az Akkreditált Felnőttképzési Intézmények Országos Egyesületének (AFIOE) június hírlevele. A jelen gazdasági és munkaerőpiaci helyzetben rendkívül fontos az állami és az európai uniós szerepvállalás, ezért is szükséges minden pályázattal kapcsolatos újdonságról értesülni, hiszen komoly keretösszegű támogatásoktól eshet el egy-egy vállalkozás, ha nem tájékozódik idejében. 

Az AFIOE hírlevele egy 9 milliárd forintnyi akciótervre is felhívja a figyelmet, ami június 30-ig véleményezhető, és Államreform Operatív Program 2009-2010. címen ismert. Emellett változás történt az “ÉMOP-2008-2.3.1 – Turisztikai Desztináció Menedzsment Szervezetek támogatása” pályázati felhívás útmutatójában is, kiküszöbölve ezzel egy korábbi adminisztrációs hibát. Így a pályázatok csak az új útmutatónak megfelelő tartalommal adhatóak be. 

Részletek a hvg.hu-n.

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Előfizetési csomagajánlataink:


További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Kriptovaluta vállalkozói tevékenységben

Kiss Péter

adószakértő

TruTax Kft.

Csed alatt felgyűlt szabadság

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Sztrájkalap mértéke

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 szeptember
H K Sze Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close