hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Pénzügyi csúcstalálkozó: egyesztendős reformok, évtizedes problémák

  • adozona.hu

"Egyesztendős reformok , évtizedes problémák" címmel konferenciát tartanak augusztus 31-én. A pénzügyi csúcstalálkozón kormányzati tisztségviselők, nemzetközi szaktekintélyek, vezető közgazdászok, üzletemberek és akadémikusok vitatják meg a Magyarország számára éppen aktuális gazdasági és gazdaságpolitikai kérdéseket. Jelen lesz többek között Bokros Lajos, Simor András, Veres János, Járai Zsigmond, Mihályi Péter, Horváth Ágnes ás Draskovics Tibor is.


A konferencia célja szakmai vitát folytatni a konvergencia folyamatának alakulásáról, a kiigazítások eddigi hatásairól, eredményeiről és a már megindult egészségügyi, valamint az ország előtt álló további, a közigazgatást és a költségvetési intézményrendszert érintő reformokról.

A rendezvény vezető előadói Stumpf István és Bokros Lajos lesznek. A konferencia szakmai szervezői és moderátorai Czakó Borbála és Gáspár Pál. A konferencia díszvendége lesz Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke. A hagyományos pénzügyminiszteri kerekasztal résztvevői: Veres János pénzügyminiszter, Kupa Mihály volt pénzügyminiszterek és Járai Zsigmond korábbi jegybankelnök. A pénzügyi csúcstalálkozón párbeszédet folyatnak még a szakma legismertebb szereplői: jelenlegi és volt miniszterek, nemzetközi szaktekintélyek, vezető közgazdászok és akadémikusok: Draskovics Tibor, Gógl Árpád, Hamecz István, Horváth Ágnes, Mihályi Péter, Molnár Lajos, Kovács Árpád, Szapáry György, Gémesi György és Szetey Gábor.

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 április
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Együttműködő partnereink