hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

VálaszAdó 2012/1.

  • Adózóna

Korábban szokatlan formában, a „Válaszadó” címmel megjelenő hírlevéllel kíván az adózást és más közterheket érintő legégetőbb témákról havi összefoglalót adni a HVG Adózóna és az online újságban rendszeresen publikáló adótanácsadókból, jogászokból álló szakmai gárda. A Válaszadó a hónap legégetőbb témáira fókuszálva így nyomtatott formában is hozzáférhetővé teszi az Adózónán megjelent cikkek egy részét, törekedve arra, hogy a hírlevél lapzártáig kövesse a publikációk utóéletét, illetve a konkrét adóüggyel kapcsolatos legfrissebb törvényhozási elképzeléseket. Utóbbiakról egyebek között a cikkek végén csatolt linkekből, illetve a megjelölt jogszabályokból és törvényjavaslatokból tájékozódhat az Olvasó.

Hírleveleinkben egy-egy témánál egymással ellentétes álláspontok bemutatására is törekszünk, továbbá arra is, hogy példákkal, táblázatokkal és kalkulációkkal tegyük átláthatóvá az egyes közteher-változtatásokat, vagy nyújtsunk az adózók számára gyakorlati segítséget szakértőink javaslatainak aprópénzre váltásához. A következő év közterheinek alakulása szempontjából mindig mozgalmas és izgalmas november ezúttal is bővelkedett az eseményekben.

Az Országgyűlés elfogadta az – új adónemekkel is kiegészített – adócsomagot. Tekintettel az ilyenkor szokásos módosítások sokaságára, a Válaszadó bő terjedelemben foglalkozik a legfontosabb változásokkal. Szakértőink valamennyi témánál törekedtek arra. hogy figyelmeztessenek a változtatások adózókat érintő következményeire, ezzel is segítve, hogy Olvasóink minél nagyobb haszonnal forgassák majd hírlevelünket.

Válaszadó digitális kiadványunkat kizárólag előfizetőink olvashatják. Ha előfizetőnk, akkor lépjen be, ha még nem, akkor próbálja ki 14 napos próbaidőszakunkat, és ezidő alatt érje el kötelezettségek nélkül minden fizetős szolgáltatásunkat!

A folytatáshoz előfizetés szükséges.
A teljes cikket előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink olvashatják el! Emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Előfizetési csomagajánlataink:


További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Értékcsökkenés

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 június
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close