hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

A Kérdések és válaszok szolgáltatás használata

 • adozona.hu

Az Adózóna.hu Kérdések és válaszok szolgáltatása keretében előfizetőink szakmai kérdéseire adnak személyre szabott válaszokat szakértőink.

A szolgáltatásról:
Az Adózóna.hu Kérdések és válaszok szolgáltatását előfizetőink, illetve a 14 napos próbaregisztrálók vehetik igénybe. Előfizetőink egész év során szabadon kérdezhetik szakértőinket - az egy éves előfizetési időszak alatt maximum 20 alkalommal. A kérdés-válasz archívum használata egész éven át korlátlan. 
A próbaregisztrálók egy alkalommal tehetnek fel kérdést a 14 napos próbaidőszak alatt.

A témakörök, amelyekben a kérdéseit várjuk, illeszkednek a portál tartalmához:

 • Adózás
 • Számvitel
 • Társadalombiztosítás
 • Bérelszámolás
 • Nyugdíj
 • Munkajog
 • Társasági jog

Felhívjuk figyelmüket, hogy a felsorolt témákban általános jellegű – a jogszabályi előírásokhoz, követelményekhez kapcsolódó – kérdések megválaszolására van lehetőségünk. A könyvelők, bérszámfejtők, munkaügyisek napi feladatainak ellátására (például kontírozásra, az adó- és járulékterhek, a szabadságnapok pontos kiszámítására) nem tudunk vállalkozni, ezért kérjük az ilyen kérések mellőzését.

A kérdésekre szakértőink 5 munkanapon belül válaszolnak.
Az Adózóna.hu Kérdések és válaszok rovatában valamennyi szakértőhöz érkező olvasói kérdés, és ezekre adott közérthető és szakszerű válasz elérhető az előfizetők számára.
Ha kérdése van, érdemes először itt körülnéznie, hiszen gyorsabban jut válaszhoz, ha egy hasonló kérdést korábban már megválaszoltak szakértőink egy előfizetőnk számára. Ha talált egy Ön számára is érdekes, még megválaszolatlan kérdést, akkor kérhet e-mail-értesítést annak megválaszolásáról is.

A Kérdések és válaszok szolgáltatás használata:
A honlap technikai működéséből adódóan a kérdését csak akkor tudjuk fogadni, ha azt a weboldalon, az erre kialakított menüpontban teszi fel.
Kérdését így tudja feltenni:

 • Lépjen be felhasználónevével és jelszavával az Adozona.hu oldalra (Jobbra fent: „Belépés”).
 • A felső menüsorban kattintson a „Kérdések és válaszok” menüpontra.
 • Itt kattintson a „Kérdést teszek fel” linkre.
 • Adja meg a kérdés címét, és szövegét.
 • Ha anonim módon szeretne kérdezni, akkor kattintsa be jobbra fent az „anonim kérdésfeltevés” négyzetet.
 • Ha minden rendben, a „Kérdezek” gombra kattintva tudja elküldeni számunkra a kérdést.

Hogy sikerült-e valóban elküldenie a kérdést, Ön is ellenőrizheti: ha a kérdés feltétele után a „Saját kérdéseim” menüpontra kattint, ott azonnal látnia kell a kérdést.

Figyelem! Nem tudjuk megválaszoltatni szakértőinkkel azokat a kérdéseket, amelyeket cikkek, vagy korábbi kérdések végén kommentben tesz fel. Amennyiben kérdése van egy cikkhez vagy korábban megválaszolt kérdéshez, kérjük akkor is használja a kérdés-válasz funkciót, és a kérdésében hivatkozzon az érintett írásra, annak URL-jét is megadva.

Amennyiben Ön még nem megrendelőnk, kérem, hogy a www.adozona.hu oldalon az „Előfizetés” menüpontra kattintva rendelje meg szolgáltatásunkat, vagy regisztráljon a 14 napos próbaidőszakra. Megrendelés vagy regisztráció után fel fogja tudni tenni a kérdését.
A 14 napos ingyenes próbaregisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár az Ön számára, lehetővé teszi azonban, hogy megismerje szolgáltatásaink teljes körét. Bízunk benne, hogy szolgáltatásunk elnyeri a tetszését, és hamarosan előfizetőink között is üdvözölhetjük.
 
Mit szeretne tenni?

>> Belépek, hogy feltehessem a kérdésem
>> Már beléptem, felteszem a kérdésem
>> Regisztrálok a szolgáltatásra

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Előfizetési csomagajánlataink:


További hasznos adózási információk

TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Szerb állampolgár adóztatása és járulékfizetése

dr. Radics Zsuzsanna

tb-szakértő, jogász

Osztalék kivás cég tagjánál

dr. Radics Zsuzsanna

tb-szakértő, jogász

Szocho

dr. Radics Zsuzsanna

tb-szakértő, jogász

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 május
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close