hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Ne szalassza el Early Bird ajánlatunkat: legújabb, Nemzetközi ügyletek áfája című kiadványunkat és kreditpontos online képzést kap az előfizetéshez!

  • adozona.hu

Az Adózóna előfizetők 99%-a ismét megrendelné az előfizetői szolgáltatásokat.* Nézze meg különleges ajánlatunkat!

Ezért érdemes most előfizetni:
• Kedvezményes éves előfizetés, most még az idei áron, csak 36 990 Ft + áfáért!
• Hiteles szakmai támogatás: egész éven át kérdezheti szakértőinket!
• 2024-es HVG Adó- és Tb-különszámokat szeretne? Válassza az Adózóna-MAX vagy prémium csomagot! Most digitálisan is elérhetők a csomagokban.
Kredit és Prémium kredit csomagjainkban garantált minimum 16 + 16 + 2 kreditpont.
• Ajándék online képzés minden előfizetéshez 8 + 8 + 2 kreditponttal, 11 900 Ft + áfa értékben szintén a csomagokban!

Széles szolgáltatáscsomag, kimagasló szakmai színvonal, verhetetlen ár!

Early Bird ajánlatunk:

Ha 2023. október 16-áig rendeli meg és fizeti be előfizetését, akkor most megjelenő Nemzetközi ügyletek áfája című kiadványunkat is elküldjük önnek.

Tájékozódjon áfakérdésekről legújabb kiadványunkból!

Válassza a legjobb árú szolgáltatáscsomagot,
rendelje meg Adózóna előfizetését most! >>


Most EXTRA kreditpontok!

1. Az Adózóna.hu online kiadvány számlával igazolt megvásárlása – a 93/2002. (V. 5.) kormányrendelet 10/B § (12) bekezdése értelmében – három személyt jogosít két-két továbbképzésbe beszámítható kreditpont elszámolására. A kreditpont elszámolására jogosult személyek adatait a megrendelési adatok rögzítésekor lehet megadni. Kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét! A kreditpontok csak hibátlannak bizonyuló adatok meglétekor számolhatók el. Az adatok a számlán lesznek feltüntetve, amit az előfizetés ellenértékének kiegyenlítése után, postai úton küldünk ki.

2. Akciónk ideje alatt az Adózóna előfizetői csomagok tartalmazzák a System Media Kft. által felajánlott, otthon is elvégezhető 11 900 Ft értékű online konferenciát is:

Számvitel 2023. – A számviteli törvény változásai, a számviteli törvény bemutatása, esettanulmányok (e-learning)

Előadó: Tóth Rita okleveles adószakértő, adótanácsadó, nemzetközi- és forgalmiadó-szakértő, igazságügyi adó- és járulékszakértő

Az online konferencia elvégzésével megszerezhető kreditpontok:

  • 8 kreditpont – Regisztrált mérlegképes könyvelők, vállalkozási szakterület, számviteli témakör (PM/61-153/2023.)
  • 8 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ (PM/62-150/2023.)
  • 2 kreditpont – Könyvvizsgálók (BP-42/2023)

A konferencián való részvétellel jogosultságtól függően egyszerre megkapja a 8, a 8 és a 2 könyvvizsgálói kreditet is!

Kreditpont besorolás: 2023-ra elszámolható kreditpontok.

Az online konferenciához a 2023. október 3-a és október 16-a között beérkezett és befizetett előfizetőink kapnak hozzáférést, megrendelésenként (egy azonosító kóddal) egy tetszőleges személy vehet részt ingyenesen. A konferenciára 2023. december 18-áig lehet jelentkezni és 2023. december 20-án 23:59-ig lehet elvégezni! A határidők elmulasztásával a konferencia díjkötelessé válik. A részvételhez szükséges egyedi azonosító kódot az előfizetés számlájának kiegyenlítése után postai úton küldjük ki, a számla kísérőlevelében tüntetjük fel.

(Részletek a konferenciáról lejjebb.)

3. Amennyiben ön Adózóna Kredit vagy Adózóna Prémium Kredit csomagunkat választotta, megrendelésével ön nem csak egy, hanem két képzés elvégzésére vált jogosulttá, amellyel összesen a rendelés szerinti kreditpontgyűjtési évben garantáltan minimum 16 + 16 + 2 kreditpontot tud szerezni. A képzéseket a System Media Kft. szervezi, a részvételre jogosító kódot befizetés után külön levélben küldjük ki.

Szüksége van még 2023-as kreditpontokra?
Rendelje meg előfizetését most! >>


Biztos szakmai támogatás

Ellenőrizhetetlen vagy sekélyes tartalmak helyett válassza azokat a megbízható, elismert szakértők által írt cikkeket és törvénymagyarázatokat, amelyek valóban segíteni fogják a mindennapi munkáját! Így nyugodt lehet, hogy döntéseit mindig hiteles információkra alapozza.

Az Adózóna.hu csapata több mint húsz szakértővel dolgozik azon nap mint nap, hogy az oldalon mindig pontos és szakszerű tájékoztatást kapjon. Adózás, társadalombiztosítás, számvitel és gazdasági jog egy helyen, hogy önnek ne legyen szüksége további információforrás használatára.

Az Adózóna előfizetők 99%-a ismét megrendelné az előfizetői szolgáltatásokat!*

Talán érdekli önt is, hogy melyek a legfontosabb okok, amelyeket előfizetőink leggyakrabban említenek, és ami miatt évről évre a mi szolgáltatáscsomagunk mellett döntenek:

Naprakész: minden változásról, hírről azonnal tájékoztatjuk előfizetőinket.
Biztonságot ad: velünk semmiről sem marad le, figyelmeztetjük minden határidőre vagy szükséges teendőre.
Egyszerű, gyors tájékozódás: hosszas keresgélés helyett, érthető magyarázatok, online bárhonnan elérhető felület.
Választ ad a kérdéseire: ha nem találná meg cikkeinkben vagy a válaszok archívumában speciális kérdésére a választ, ön is kérdezhet szakértőinktől.
Szakmailag megbízható: kiemelkedően színvonalas szakértői gárdával dolgozunk.
Teljes körű: átfogó információkat adunk az adózás minden területéről: adózás, számvitel, társadalombiztosítás, munka- és cégjog egy helyen.
Rendkívül kedvező ár: meglepően gazdag a szolgáltatáscsomagot, bárki számára elérhető áron kínáljuk. Tájékozódás egy teljes évre, egy ügyvédi munkaóra díjából.

* Forrás: HVG piackutatás 2022.
Köszönjük a visszajelzéseket, örülünk a véleményeknek.

Döntsön a hiteles szakmai támogatás mellett!
Válasszon most csomagajánlataink közül! >>
Kérjük, használja asztali számítógépen a megrendelőfelületünket!

 


Részletek az ajánlat részét képező online konferenciáról:

Számvitel 2023. – A számviteli törvény változásai, a számviteli törvény bemutatása, esettanulmányok (e-learning)

Előadónk:
Tóth Rita okleveles adószakértő, adótanácsadó, nemzetközi- és forgalmiadó-szakértő, igazságügyi adó- és járulékszakértő

Kreditpontok:

8 kreditpont – Regisztrált mérlegképes könyvelők, vállalkozási szakterület, számviteli témakör (PM/61-153/2023.)
8 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ (PM/62-150/2023.)
2 kreditpont – Könyvvizsgálók (BP-42/2023)

Témakörök:

1. MODUL – SZÁMVITEL 2023. – A SZÁMVITELI TÖRVÉNY VÁLTOZÁSAI, A SZÁMVITELI TÖRVÉNY BEMUTATÁSA, ESETTANULMÁNYOK (46 perc)
2. MODUL – A SZÁMVITELI TÖRVÉNY BEMUTATÁSA (79 perc)
3. MODUL – A SZÁMVITELI TÖRVÉNY BEMUTATÁSA (folyt.) (82 perc)
4. MODUL – ESETTANULMÁNYOK (62 perc)
6. MODUL – ESETTANULMÁNYOK (folyt.) (65 perc)

A képzés elvégzésének határideje:

A képzésre 2023. december 18-áig lehet jelentkezni.
Az ADÓZÓNA előfizetők a képzést INGYENESEN 2023. december 20. 23:59 percig tudják elvégezni!

Az online konferencia menete:

A konferencia felhasználónévvel és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KONFERENCIÁRA való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi konferenciát, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot.

Kreditpontos konferencia esetén ellenőrizzük, hogy a hallgató a számítógép előtt van (nézi a konferenciát) úgy, hogy a lejátszó 15 percenként megáll, a hallgatónak a PLAY gomb segítségével minden leálláskor (15 percenként) el kell ismét indítania. Amennyiben egy bizonyos időn belül nem indítja el a lejátszót, a rendszer kilépteti a hallgatót a portálról, a filmet ismételten csak elölről tudja elkezdeni.

Amennyiben a hallgató egyszer a filmet végignézte, megváltozik a lejátszó szerkezete, a videoanyag diánként (slide) kereshetővé válik. Szabadon kereshet benne 15 percenkénti leállások nélkül.
A System Media oktatási portáljának címe: http://e-systemmedia.hu/moodle.

Az online konferencia előnyei:

• Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
• Az oktatási portálon keresztül a világ bármelyik pontjáról elérhető internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
• Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális videó formátumban jelenik meg, ahol a videófilmek és a filmen belüli anyagrészek tematikusan, témakörökre bontva kereshetők.

Időbeosztás::

A videófilmek modulokba vannak rendezve. Egyszerre annyi időt kell eltölteni a számítógép előtt, amennyi a modulban lévő film hossza. Ha elvégezte az első modult, akkor a soron következő filmet az ön számára megfelelő, későbbi időpontban is megnézheti. Az utolsó filmet 2023. december 20-án 23:59 percig kell megnézni! VIZSGA NINCS! Bízunk benne, hogy szolgáltatásunk segítségére lesz a munkájában!

 

* FELTÉTELEK:

A fenti ajánlat feltételei az Adózóna.hu bármely előfizetési csomagjának megrendelése vagy megújítása esetében a 2023. október 3-ától 16-áig beérkezett és befizetett megrendelésekre vonatkoznak.

Az Early Bird ajánlatban szereplő Nemzetközi ügyletek áfája című kiadvány kizárólag az október 16-áig beérkezett és befizetett előfizetők számára kerül kiküldésre.

Az online konferenciához a 2023. október 3-a és október 16-a között beérkezett és befizetett előfizetőink kapnak hozzáférést, megrendelésenként (egy azonosító kóddal) egy tetszőleges személy vehet részt ingyenesen. A konferenciára 2023. december 18-áig lehet jelentkezni és 2023. december 20-án 23:59-ig lehet elvégezni! A határidők elmulasztásával a konferencia díjkötelessé válik. A részvételhez szükséges egyedi azonosító kódot az előfizetés számlájának kiegyenlítése után küldjük ki, a számla kísérőlevelében tüntetjük fel.

A HVG Kiadó Zrt. a postai kiküldések esetleges csúszása miatt nem vállalja a felelősséget.

Ha bővebb információra lenne szüksége, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére a 06-1-436-2045-ös telefonszámon vagy az [email protected] e-mail-címen.

Az Adózóna.hu hiteles és megbízható tájékoztatással hálálja meg a bizalmát!

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Hozzászólások (0)

Új hozzászólás

Kérjük, hogy szakértőinknek szóló kérdését ne kommentben tegye fel! Használja helyette a kérdés-válasz funkciót, kérdésében hivatkozzon az érintett írásra, lehetőleg annak URL-jét is megadva. A választ csak így tudjuk garantálni. Köszönjük!
További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Üzletrész értékesítése

Pölöskei Pálné

adószakértő

Árfolyam kiva elszámoló bevallásban

Dr. Császár Zoltán

adótanácsadó, jogász

Nyugdíjas tag jövedelme

Dr. Császár Zoltán

adótanácsadó, jogász

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2023 december
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31