hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Rendelje meg most kedvezménnyel a Számviteli iratminták és szabályzatok csomagunkat!

  • adozona.hu

Aktualizálja számviteli szabályzatait a csomagban található 63 letölthető és szerkeszthető szabályzat és iratminta segítségével! Miért fontos, hogy szabályzatai mindig megfeleljenek a hatályos jogszabályoknak? Mert a számviteli törvény alapján összeállítandó szabályzatban foglaltaktól eltérő eljárás és a közzétett beszámolóban a lényegesnek minősülő információ nem vagy téves szerepeltetése miatt az adózó szankcionálható. Kerülje el a kockázatot, legyenek szabályzatai naprakészek!

A szabályzatok a vállalkozások működésének alapvető kereteit határozzák meg. Vannak olyan szabályzatok, amelyek megléte kötelező, jogszabályi előíráson alapul, mások – bár nem kötelez rá jogszabály – mégis a szervezet működésének nélkülözhetetlen dokumentumai.

Nem elegendő a szabályzatok megléte, azok alkalmazása, időszakos felülvizsgálata, aktualizásálsa is elengedhetetlen. Egy ellenőrzés kiterjed a szabályzat megléte mellett annak gyakorlati alkalmazásának vizsgálatára és tartalmi ellenőrzésére is. Ebben igyekszik segítséget nyújtani a Számviteli iratminták és szabályzatok, amelynek szerkeszthető és cégenként testre szabható dokumentumai segítségével naprakésszé teheti vállalkozása számviteli szabályzatait.

Kiadványunkban most 63 szabályzatot és iratmintát talál, amelyek segítségével könnyedén rendbe teheti a  legfontosabb iratokat.

Ízelítő a kiadványban található szabályzatokból, iratmintákból:

− számviteli politika,
− értékelési szabályzat;
− számlarend,
− pénzkezelési szabályzat,
− iratkezelési szabályzat,
− irodai rend,
− leltározási utasítás,
− jegyzőkönyv tárgyi eszközök selejtezéséről.

Tanulmányozza részletes tartalomjegyzékünket is!

A „Számviteli iratminták és szabályzatok" című kiadvány ára 9990 Ft+ áfa.

Rendelje meg webáruházunkban most 10% kiadói kedvezménnyel, 8990 Ft + áfa áron!

MEGRENDELEM

Az Adózóna aktív előfizetői 2020. május 22-éig extra kedvezménnyel juthatnak hozzá a kiadványhoz − erről e-mail-ben fogjuk tájékoztatni őket.

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Előfizetési csomagajánlataink:


Hozzászólások (0)

Új hozzászólás

Kérjük, hogy szakértőinknek szóló kérdését ne kommentben tegye fel! Használja helyette a kérdés-válasz funkciót, kérdésében hivatkozzon az érintett írásra, lehetőleg annak URL-jét is megadva. A választ csak így tudjuk garantálni. Köszönjük!
További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Mezőgazdasági támogatás elszámolása

Szarvas Imréné

könyvvizsgáló, adószakértő, könyvelő

Angliai munkabér adózása Magyarországon

Horváthné Szabó Beáta

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 május
H K Sze Cs P Sz V
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close