10 találat a(z) videó cimkére

Varga Mihály: fejlesztési támogatási lehetőség hazai ruha- és kreatívipari cégeknek Cikk

15 milliárd forintos fejlesztési forráshoz jut a hazai ruha- és kreatívipar, jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter Facebook oldalán közzé tett videójában.

Megjelent! Kata kihívások és lehetőségek 2021 – videó Cikk

Megjelent a Kata kihívások és lehetőségek 2021 című webinárium teljes anyagának videófelvétele!

Megjelent! Online adatszolgáltatás, befogadói adatszolgáltatás változásai 2021-től – videó Cikk

Megjelent az Online adatszolgáltatás, befogadói adatszolgáltatás változásai 2021-től című webinárium teljes anyagának videófelvétele!

Orbán Viktor: Könnyítésről egyelőre nem lehet beszélni Cikk

Fontos nap a mai, mert ma kezdünk oltani a kínai vakcinákkal, mondta Orbán Viktor a Facebook-oldalán közzé tett videójában.

Novák Katalin: térítésmentes bölcsőde nagycsaládosoknak Cikk

Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter Facebook-oldalán közzé tett videójában ismertette, hogy a nagycsaládosok mentesülnek a bölcsődei térítési díj megfizetése alól.

Társadalombiztosítási szabályok veszélyhelyzetben – videó Cikk

Az Adózóna ezúttal új formában ad eligazítást, információt a társadalombiztosítási jogosultságok és kötelezettségek aktuális szabályozásáról, a veszélyhelyzetben érvényesülő speciális előírásokról.

Tevékenységbővítés? Kérdés

Tisztelt Szakértő, egyéni vállalkozó hr területen tart képzéseket, tanácsadásokat. A tevékenységei között a 702203 Humánpolitikai, üzletviteli tanácsadás szerepel. A jövőben szeretne kiadni egy online letölthető tanfolyamot. Ehhez milyen tevékenységet kell felvennie? Szolgáltatásnak, esetleg elektronikus szolgáltatásnak minősül? Alanyi adómentesként ennek milyen áfavonzatai vannak? További kérdés, hogy youtube videókat is szeretne készíteni, ahonnan a videók közötti reklámokból bevétele lenne. Ehhez kell tevékenységet bővítenie? Köszönöm.

Afrikai sertéspestis: magyar nyelven is elérhető a megelőzésről szóló videó Cikk

Európa szerte egyre többeket érintő probléma az afrikai sertéspestis (ASP). A betegség további terjedésének megakadályozásához a legfontosabb a megelőzés, a járványvédelmi szabályok szigorú betartása. Többek között erről, de az ASP vírusának jellemzőiről és a betegség tüneteiről is szól egy friss, rövid videó, amely nemrég magyar nyelven is elérhetővé vált – olvasható a Nébih portálján.

Videókkal segíti a NAV az adózókat az adótervezet ellenőrzésében Cikk

Tájékoztató videókkal segíti a NAV az adózókat abban, ha elakadnának az adóhatóság által készített adótervezet jóváhagyásában, esetleges kiegészítésében vagy akár az szja 1 százalékának felajánlásában.

Internetes értékesítés Kérdés

Tisztelt Szakértő! Kérdésem: Egy belföldi cég internetre (videóoldalra) teszi fel a saját készítésű – eddig dvd-n árusított – ismeretterjesztő filmjét. Aki meg szeretné nézni a videót, az Paypal rendszeren keresztül fizet. Ennek a tevékenységnek a számlázása hogyan történik a legegyszerűbb módon? Mi történik, ha nem belföldi, hanem külföldi ügyfél tölti le a videót, esetleg közösségi vagy harmadik országbeli? Áfa szempontjából mi a teendő? Szíves válaszát, iránymutatását köszönöm. Üdvözlöm.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Kettős adóztatás elkerülése Zanzibár

Horváthné Szabó Beáta

adószakértő

Ingatlanfelújítás áfája

dr. Bartha László

adójogi szakjogász

Szállás számla utólagos kiállítása

dr. Bartha László

adójogi szakjogász

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 augusztus
H K Sze Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close