11 találat a(z) kötvénykibocsátás cimkére

A Sberbank-betétesek kártalanítását kötvénykibocsátásból és banki befizetésekből fedezi az OBA Cikk

Kötvénykibocsátással és a bankok egyszeri befizetéseiből fedezi a Sberbank-betétesek kártalanítását az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) pénteki tájékoztatása szerint, tette közzé az MTI.

20 milliárd euró forrást von be az EU a helyreállítási kötvény első kibocsátásával Cikk

Az Európai Bizottság a koronavírus-járvány utáni helyreállítás finanszírozását szolgáló első kötvénykibocsátásával 20 milliárd euró forrást vont be, amit a befektetők élénk érdeklődése kísért – jelentette be ma Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke.

Törvényjavaslat: új állami viszontgarancia segítheti a vállalkozások újrakezdését Cikk

A fő cél a gazdaság újraindítása, ezért a vállalkozásokat támogató programok bővítésére tett javaslatot a Pénzügyminisztérium (PM): a beruházási és fejlesztési célú finanszírozások erősítésére nyújtott be törvényjavaslatot a tárca – közölte a minisztérium hétfőn az MTI-vel.

Hosszú lejáratú kötvényeket bocsát ki az EU Cikk

Miután az összes tagállam jóváhagyta a saját források bevonásáról szóló uniós határozatot, az Európai Bizottság bejelentette, hogy a koronavírus-járvány utáni helyreállítást célzó alap finanszírozására idén mintegy 80 milliárd euró értékben bocsát ki hosszú lejáratú kötvényeket, amelyeket a fennmaradó pénzügyi igény fedezésére több tízmilliárd euró értékű rövid lejáratú uniós kötvényekkel egészít ki.

Kötvénykibocsátásokkal is igyekeztek forráshoz jutni a hazai cégek Cikk

Tavaly közel 20 százalékkal nőtt világszerte a tőzsdei bevezetések (IPO) száma. A legtöbb, szám szerint 203 részvénykibocsátás az EY közreműködésével valósult meg.

Az EU további 9 milliárd euró forrást biztosít a munkanélküliség mérséklésére Cikk

Az Európai Bizottság további 9 milliárd euró összegű, 2036. júniusi lejáratú kötvénycsomagot bocsátott ki a koronavírus-járvány miatt megnövekedett munkanélküliség mérséklését célzó uniós program (SURE) lehívható forrásai számára – közölte az uniós bizottság szerdán.

Kötvénykibocsátást tervez a Magyar Telekom Cikk

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Növekedési kötvényprogramjának keretében 70 milliárd forintos kötvénykibocsátást tervez a Magyar Telekom – közölte ma a vállalat.

500 millió eurónyi kötvényt bocsátott ki Magyarország a japán piacon Cikk

Magyarország sikeresen bocsátott ki kötvényeket 500 millió eurónyi jenben a japán piacon – jelentette be Varga Mihály pénteken.

Orosz bankóriás a magyar tőzsdén Cikk

Megkezdődött ma a kereskedés a Nemzetközi Beruházási Bank (NBB) értékpapírjaival a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT).

Extrahozammal bocsátaná ki az állam az új eurókötvényeket Cikk

Kedden délelőtt már indikatív felárat is adott a magyar állam a kibocsátani tervezett 7 éves eurókötvényre, a tervek szerint az állam az irányadó midswap felett (körülbelül 0,67 százalék) 100 bázispontos felárat adna – adta hírül a Portfolio.hu a Reuters kötvénypiaci információs szolgálatára, az IFR-re hivatkozva.

Gigabírságot varrt az FHB nyakába az MNB Cikk

Tiltott piacbefolyásolás miatt megbírságolta a jegybank az FHB Jelzálogbank Nyrt.-t, és személyi felelősségre vonási eljárást is indított – tudatta a Magyar Nemzeti Bank (MNB). Az FHB annyit közölt, hogy vizsgálja, élni kíván-e a határozattal szembeni bírósági felülvizsgálati lehetőséggel.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST / VIDEÓAJÁNLÓ

Kérdések és válaszok

Katás bt. kiszámlázhat-e ügyvezetést 2.0

Szipszer Tamás

adószakértő

Katás vállalkozó iparűzési adója 2021-ben

Szipszer Tamás

adószakértő

Nyugta

Nagy Norbert

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2022 május
H K Sze Cs P Sz V
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
hirdetÉs