228 találat a(z) kölcsön cimkére

Adózás kölcsön után Kérdés

Kft.által nyújtott kölcsön Kérdés

Gépjármű kölcsönzés Kérdés

Kölcsön nyújtása, kamatszámolás Kérdés

Vállalkozások közötti kölcsön elszámolása Kérdés

kölcsön vagy valami más ? 2. Kérdés

kölcsön vagy valami más ? Kérdés

Egy hét sincs és itt az újabb végtörlesztési határidő Cikk

Lejár egy újabb végtörlesztési határidő hétfőn, azoknak ugyanis, akik jelezték végtörlesztési igényüket, január 30-ig be kell fizetniük a szükséges összeget, illetve igazolniuk kell, hogy rendelkezésükre áll az ehhez szükséges fedezet.

A munkáltató adatszolgáltatása a magánszemélynek lakás célú felhasználásra pénzintézeten keresztül nyújtott kölcsön Esemény

Végtörlesztési hajrá: résen kell lenni, hogy ne legyen drágább a hitel Cikk

Több bank is meghosszabbított nyitva tartással várja az ügyfeleket a végtörlesztési hajrában, írja az azenpenzem.hu. Azzal azonban számolni kell, hogy kevesebb lett a hitelnyújtó és helyenként magasabbak lettek a terhek.

Kamatmentes kölcsön végtörlesztésre: mit mond az adóhatóság? Cikk

Olvasónk devizahitel végtörlesztésére kamatmentes munkáltatói kölcsön nyújtásának lehetőségéről érdeklődik.

Végtörlesztés: nem kell adózni a kamatmentes kölcsön után Cikk

A kormány, az Adózóna értesülése szerint, támogatja Rogán Antal módosító indítványát, amely mentesíti a kamatkedvezmény utáni adó és eho alól a végtörlesztéshez nyújtott kamatmentes munkáltatói kölcsönt.

Devizahitel kontra forinthitel: kinek érdemes váltania? - új Végtörlesztés-kalkulátor Cikk

A devizahitelesek a svájci frankban felvett kölcsönöknél 180 forintos, az euróban felvetteknél 250 forintos, a japán jenben adott hiteleknél pedig 2 forintos árfolyamon igényelhetik a végtörlesztést ez év december 30-ig. Kinek érdemes forinthitelre váltania? Most az Adózóna új Végtörlesztés kalkulátorával kiszámolhatja, Önnek melyik kölcsön éri meg jobban!

Az APEH válaszol: járulélok és kölcsönök Cikk

Kinek kell egészségügyi szolgáltatási járulékot fizetni? A társaság által nyújtott kölcsönt a könyvelésben hol kell kimutatni? Főállás mellett evásként dolgozó vállalkozónak milyen járulékokat kell fizetnie? Olvasóink kérdéseire az adóhivatal munkatársai válaszoltak.

Ingatlanadó: a hitel nem számít Cikk

A minap a Magyar Közlönyben megjelent a vagyonadóról szóló törvény. A négyféle vagyontárgy (ingatlan, vízi jármű, légi jármű, nagyteljesítményű személygépkocsi) közül az ingatlanadó került a közfigyelem középpontjába. Értékalapú, általános és központi adóról van szó, amely az önadózás elvére épül. Volt már ehhez hasonló adónemünk: 1974. július 1-jén lépett életbe a házadóról és a házértékadóról szóló minisztertanácsi rendelet. A házadó részét most mellőzve a házértékadót vesszük szemügyre. Hasonlóságok, különbségek avagy milyen volt az ingatlanadó elődje?

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Fizetés nélküli szabadság

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Bérszámfejtés koronavírus-járvány idején

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 április
H K Sze Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close