28 találat a(z) hamisított cimkére

Hamisított parfümöt találtak a pénzügyőrök Cikk

Több mint nyolcszáz üveg hamisított parfümöt találtak a pénzügyőrök két német rendszámú járműben a röszkei határátkelőhelyen – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.

Hamisított cipőket foglaltak le Cikk

Több mint négyezer pár hamisított cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei rutinellenőrzés során egy görög kamionban Gyulánál.

Hamis ruhákat és zárjegy nélküli cigarettákat találtak két bolgár autósnál Cikk

A pénzügyőrök 700 doboz, magyar zárjegy nélküli cigarettát és 107 hamis ruhát találtak két bolgár autósnál az M7-es autópálya lepsényi pihenőhelyén – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szombaton az MTI-vel.

Kétmillió forint értékű silány, hamisított ruhát foglalt le a NAV Cikk

Több mint kétmillió forintnyi hamisított ruhát találtak egy Somogy vármegyei piacon áruló nőnél – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

Cigarettát és hamisított parfümöket foglalt le a NAV Cikk

Zárjegy nélküli cigarettát, hamisított parfümöket és gazdátlan kiskutyákat találtak az M7-es autópálya Somogy vármegyei szakaszán, egy pihenőben járőrök – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

Hamisított ruhákat, táskákat fuvarozó teherautót kapcsoltak le Cikk

Több mint 12 millió forintot érő hamisított ruhát és táskát találtak a pénzügyőrök egy román kisteherautóban az M1-es autópályán - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

27 ezer tonna hamisított élelmiszert és italt foglalt le az Europol Cikk

Mintegy 27 ezer tonna hamisított élelmiszert, köztük legkevesebb 15 millió liter hamisított, vagy módosított minőségű alkoholt, köztük főként égetett szeszt és bort foglaltak le átfogó nem-zetközi művelet keretében Európában – közölte az Európai Unió hágai székhelyű rendőrségi együtt-működési szervezete (Europol) csütörtökön.

Nagy értékű hamisított ruhát foglalt le a NAV Cikk

Több mint 126 millió forintot érő hamisított ruhára bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy nyíregyházi raktárban – közölte a hatóság sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.

Hamisított ruhákat foglaltak le a pénzügyőrök Cikk

Hárommillió forint értékű hamisított ruhát találtak a pénzügyőrök egy magyar rendszámú kocsiban, az M86-os autópályán – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

Egymilliárd forint értékű hamisított parfümöt találtak Cikk

Több mint egymilliárd forint értékű hamisított parfümöt találtak Nagykanizsán egy Távol-Keletről érkező konténerben – tájékoztatta a NAV Zala Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense csütörtökön az MTI-t.

Ez a szalámi nem a Pick terméke. Ne egye meg! Cikk

Egy budapesti vásárcsarnokban működő húsboltban tartottak nyomonkövetési célellenőrzést a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei, melynek során hamisítottnak minősülő „Csemege szalámi” tételt találtak. Az ellenőrök azonnali hatállyal elrendelték a kifogásolt termék forgalomból való kivonását, a vele megegyező élelmiszerek visszahívását, és természetesen megtiltották a további forgalmazásukat is, olvasható a Nébih oldalán.

Hamisított sportcipők voltak a kisteherautóban Cikk

Tizenegymillió forintnyi hamisított márkajelzésű sportcipőt találtak Rajkánál egy Magyarországról Szlovákiába tartó kisteherautóban – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön a közösségi oldalán.

Hamisított parfümöket és fejhallgatókat rejtett a titkos ajtó Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy budapesti ellenőrzésen több mint háromezer üveg hamisított parfümöt, 230 hamis márkajelzésű fejhallgatót, telefontöltőt és hangszórót, valamint 1500 JBL emblémát foglaltak le. A jogtulajdonosoknak okozott kár több mint 48 millió forint.

Illegális dohánygyárat foglaltak le Lettországban Cikk

Lettországban tizenöt millió szál hamisított cigarettát foglaltak le a hatóságok egy farmon működő titkos dohánygyárban – közölte csütörtökön a balti ország határőrsége.

Hamisított márkajelzésű ruhaszállítmányt foglalt le a NAV Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai több mint kétszáz hamisított ruházati terméket találtak egy teherautóban.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Iparűzési adó őcsg-tagoknak

Szipszer Tamás

adószakértő

FOSZK hallgató szochokedvezmény-lehívás

Széles Imre

tb-szakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 május
H K Sze Cs P Sz V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Együttműködő partnereink