8 találat a(z) bankszámlaszám cimkére

Bankszámlaszám feltüntetése a számlán Kérdés

Átirányította az átutalásokat a bűnszervezet Cikk

Pénzmosás és más bűncselekmények miatt vádat emelt a Fővárosi Főügyészség egy nigériai származású, Magyarországon élő 39 éves férfival és hét társával szemben, akik hierarchikusan felépített, munkamegosztásra alapuló bűnszervezetet működtettek Budapesten – közölte a főügyészség szerdán az MTI-vel.

Most még bírság nélkül bejelentheti külföldi bankszámlaszámát Cikk

A 2018. január 1-jén érvényes külföldi bankszámlaszámmal rendelkező belföldi gazdasági társaságok kötelesek ezek adatait bejelenteni a NAV felé – figyelmeztet hírlevelében a Mazars.

Gyerektartás bankszámlaszám Kérdés

Tisztelt Szakértő! Tudna segíteni abban a kérdésben, hogy mi a teendő, ha a munkavállaló egy bankszámlaszám-módosítás során ugyanazt a bankszámlaszámot adja meg, mint amire a fizetéséből levont gyerektartást utaljuk? Kötelességünk ilyenkor másik bankszámlaszámot kérni? Köszönöm a segítségét, Révész-Dunszt Petra (bérszámfejtő)

Külföldi bankszámlaszám Kérdés

Tisztelt Szakértő! Mikortól és milyen nyomtatványon kell bejelenteni, ha van külföldi bankszámlaszáma egy kft.-nek? Segítségét köszönöm: Ildi

A kft. egyik bankszámlájának a megszüntetése Kérdés

Van-e bejelentési, kihirdetési kötelezettség vagy egyéb teendő ilyenkor?

Kacifántos feladat a bankszámlaszám ellenőrzése Cikk

Kinek a felelőssége, ha a szállító a számláján nem a saját bankszámlaszámát tünteti fel és az átutalt pénz máshoz érkezik meg? Olvasói kérdésre Sinka Júlia adó- és számviteli tanácsadónk válaszolt.

Szállító ellenőrzése Kérdés

Tisztelt Szakértő! Azt szeretném megtudni, hogy kinek a felelőssége, ha egy szállító a számláján nem a saját bankszámlaszámát tünteti fel és az átutalt pénz máshoz érkezik meg? A számla befogadója felelősségre vonható-e, hogy nem ellenőrizte le a megadott bankszámlaszámot, és ha igen, milyen jogszabály alapján? Segítségét előre is köszönöm. Tisztelettel.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Családi kedvezmény

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Nyugdíjjárulék-fizetési felső határ

Széles Imre

tb-szakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 október
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
hirdetÉs