44 találat a(z) adózóna cimkére

Elindult az Adózóna-előfizetők Facebook-csoportja Cikk

Meghosszabbítottuk a határidőt: nyerjen előfizetést az Adózóna-kvízzel! Cikk

Ön mennyire felkészült könyvelő? Tegye próbára tudását, és nyerjen éves Adózóna előfizetést!

Munkajog konferencia: 20 százalék kedvezmény Adózóna előfizetőknek! Cikk

Tudjon meg mindent az új munka törvénykönyve gyakorlati alkalmazásáról, az átmeneti rendelkezésekről, a módosító rendelkezésekről és a hatályon kívül helyezésekről. Adózóna előfizetőként 20 százalék kedvezménnyel (5980 forint engedmény) vehet részt!

Jogszabálymódosítások és NAV-visszafizetések az Adózóna cikke alapján Cikk

Mégsem kell 6390 forintot fizetniük a korhatár előtti nyugdíjasoknak. A Nemztetgazdasági Minisztérium és a Nemzeti Adó-és Vámhivatal is egyetért abban az Adózóna szakértőjével, hogy félreérthető a jogszabály. Magyarán jogértelmezési problémáról van szó, amit, az Adózónának tett ígérete szerint, a minisztérium hamarosan orvosol. Az adóhatóság pedig visszafizeti azokat a járulékokat, amelyeket idáig befizettek az adózók a fenti jogcímen.

Adózóna 2.0 - Gyakran Ismétlődő Kérdések Cikk

Tegye fel kérdését személyesen az Adózóna szakértőinek! - rendhagyó esemény Cikk

Önnek is vannak kérdései a 2012-es adóváltozások kapcsán? Van véleménye a megújult Adózónáról? Most elmondhatja és kérdéseit is felteheti, ha eljön az Adózóna rendhagyó eseményére!

Bemutatkozik a megújult Adózóna Cikk

Megújult és Magyarországon egyedülálló szolgáltatáscsomaggal bővült az Adózóna, a HVG Kiadó több mint 4 éve működő adózási portálja.

Adóváltozások 2010: mi mindent kell észben tartani? Cikk

Társasági adó, áfa, szja, járulékfizetés - többek között ezeket a témákat érintette az Saldo és az Adózóna november 23-24-én tartott közös konferenciája. Összefoglaló.

Adózóna-konferencia: évközi adóváltozások 2009 Cikk

A nagy vihart kavart évközi adóváltozásokat ismertetik szakértők a HVG Adózóna és a Conforg közös júniusi konferenciáján. A legfontosabb témákról hallgathat előadást: szja, adótörvények, tb és nyugdíj.

2009-es adóváltozások: tények, értelmezések, tanácsok Cikk

Februárban Adóváltozások 2009 címmel adókonferenciát rendez a HVG adózási portálja, az Adózóna és a Conforg. A rendezvényen a gazdálkodást meghatározó jogszabályokról és azok alkalmazásáról lesz szó.

Adózóna-játék: ki nyerte a wellness hétvégét? Cikk

Mikortól hatályos az új áfatörvény? Mennyi lakásszerzési kedvezmény jár a 2008-ban lakást vásárlóknak? Összesen mennyi szja-t kell fizetni, ha a bruttó munkabér 170 ezer forint? Kisorsoltuk a nyertest.

Jelentkezési lap a HVG Adózóna februári konferenciájára (x) Cikk

Amennyiben szeretné tudni, hogy milyen adózási szabályok és hogyan változnak 2009-ben, jelentkezzen a HVG Adózóna és a Conforg március16-i adókonferenciájára az alábbi űrlap kitöltésével és visszaküldésével.

Adózóna nyereményjáték: ki nyerte az ötcsillagos hétvégét? Cikk

Mikortól hatályos az új áfatörvény? Mennyi lakásszerzési kedvezmény jár a 2008-ban lakást vásárlóknak? Összesen mennyi SZJA-t kell fizetni, ha a bruttó munkabér 170 ezer forint? Ezekre a kérdésekre adott helyes válaszaival nyert kétszemélyre szóló hétvégét ifjabb Pecze János az Adózóna novemberi sorsolásán.

Hirdetési információk Cikk

Adózóna.hu hirdetési árai A HVG Kiadó csoport oldalainak hirdetési árait itt olvashatja. 

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Háromszögügylet

Nagy Norbert

adószakértő

2019 november
H K Sze Cs P Sz V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X