hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Magyar Hírlap: a Munka törvénykönyvének tervezete még sokat fog alakulni

  • MTI

Úgy tudja a Magyar Hírlap, hogy átírhatják a munka törvénykönyvének tervezetét; "nem ez a végleges szöveg, még sokat fog alakulni" - mondták a lapnak kormányzati források.

A napilap szerdai száma arról ír, hogy a megjelent sajtóinformációkkal szemben a kormány eddig nem tárgyalta az anyagot, és az a közigazgatási államtitkári egyeztetésen sem szerepelt. Szeptemberben viszont a kormány asztalára kerülhet, és a kormányülés előtt minden bizonnyal a Fidesz elnöksége is tárgyal majd arról.
   
A Magyar Hírlap cikke szerint az sem kizárt, hogy már a Fidesz vezetői elé más munkaanyag kerül, mint amely a Nemzetgazdasági Minisztérium honlapján szerepel, hiszen a politikai szempontok miatt bizonyosan átírják a koncepciót.
   
A lap felidézi, hogy nemcsak az ellenzékben és a szakszervezetek világában, hanem a kormánypárti szövetségben is felzúdulást keltett a tervezet.

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Versenybírói elszámolás

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Ingatlanértékesítés szja-kötelezettségének kezdete

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 május
H K Sze Cs P Sz V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Együttműködő partnereink