hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Társasági adóbevallás: tippek és buktatók - videóval

  • adozona.hu

Mennyit kell adóznia, s mire kell ügyelnie bevallása kitöltésekor annak a nyereséges mikrovállalkozásnak, amelyik beruházási fejlesztési tartalékot határolt el? Az Adózóna videója segít a cégeknek társasági adóbevallásuk kitöltésében, a 0829-es nyomtatvány kitöltésekor előforduló hibák elkerülésében. A bevallás határideje június 2-a, azaz jövő kedd.

Ha elakad cége bevallásának kitöltésénél, ismeretlen hibaüzenetet kap és tanácsra van szüksége, nézze meg és tanuljon az Adózóna - a Colonel Kft. mérlegképes könyvelőjének közreműködésével készült - videójából itt!

Ha szeretné tudni pontosan mennyi adót kell fizetnie a videón bemutatott cégnek, kattintson a videóra a következő oldalon!

[[ Oldaltörés: Második oldal ]]

Amennyiben az ön cége veszteséges, más sorokat kell kitölteni a bevallásában, mások a hibalehetőségek is. Ha tudni szeretné, mik ezek, nézze meg a videót a következő oldalon!

[[ Oldaltörés: Harmadik oldal ]]
Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

NTAK adat és szja

Lepsényi Mária

adószakértő

Családi kedvezmény

Lepsényi Mária

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 május
H K Sze Cs P Sz V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Együttműködő partnereink