hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Új okleveles adószakértő az Adózónán

  • adozona.hu

Angyal József okleveles adószakértőként adójogszabályok értelmezésével, APEH határozatok, állásfoglalások szakmai felülvizsgálatára specializálódott. Ezekben a kérdésekben ad szakmai tanácsot és válaszol az Adózónja olvasóinak kérdéseire.

Okleveles adószakértő és matematikus, szoftverfejlesztő, a VÉNUSZ-Szoftver Kft tulajdonos-ügyvezetője. Okleveles matematikusként végzett 1977-ben az ELTE-n, ezt követően a Nehézipari Minisztérium Szervezési Intézetében dolgoztam, mint önálló szoftverfejlesztő. Szoftverei megkapták a Kíváló Áruk Fóruma emblémát és a „Legfelhasználó-barátabb” szoftver díját is. Az 1989-ben alapított VÉNUSZ-Szoftver Kft-nek feleségemmel együtt vagyok tulajdonosa. Elsősorban ügyviteli szoftverek fejlesztésével foglakoztunk. Ma már kizárólag Windows alapú bérszámfejtő szoftvert fejlesztünk (www.venusz-szoftver.hu).

Az adójogszabályok értelmezése speciális matematikai logikát, szakértelmet igényel. Okleveles adószakértői szakdolgozatomat az APEH téves jogértelmezéseinek elemzéséből írtam: a minimálbér adómentessé tételekor a téves APEH jogértelmezés, a személyi jövedelemadó nyomtatvány kitöltő szoftver jogszabály ellenessége, vagyonosodási vizsgálatoknál az APEH téves jogértelmezésének bizonyítása. 2008-tól MOKLASZ tag vagyok és a PM -nél regisztrált Okleveles adószakértő.
Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Előfizetési csomagajánlataink


További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Aktív időbeli elhatárolás biztosításoknál

Kneitner Lea

okleveles nemzetközi és igazságügyi adószakértő

Tanulószerződés esetén törvényes távollét

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Közvetítő által kiállított vevői számla

Gyüre Ferenc

adótanácsadó

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2022 december
H K Sze Cs P Sz V
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
hirdetÉs