hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Eljárás indult jövedéki orgazdaság gyanúja miatt

  • MTI

Mintegy tizenhatezer doboz jó minőségű, ukrán zárjeggyel ellátott cigarettát találtak a vám- és pénzügyőrség (VPOP) munkatársai egy dunaföldvári családi házban - közölte Sipos Jenő, a VPOP szóvivője.

A vámosok az ellenőrzés helyszínének közelében felfigyeltek egy hasonló bűncselekmények elkövetése miatt már ismert helybéli férfira. Tőle olyan bizonyítékok kerültek elő, amelyek arra utaltak, hogy a férfinak köze van a házban talált illegális cigarettához. A cigarettát a vámhatóság lefoglalta és a tulajdonos ellen jövedéki orgazdaság gyanúja miatt eljárást indított. A VPOP ebben az évben eddig több mint 7,5 millió doboz cigarettát foglalt le különböző jogsértések miatt - áll a közleményben.

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Külföldön biztosított ügyvezető

dr. Radics Zsuzsanna

tb-szakértő, jogász

Ez engem is érdekel Ez engem is érdekel

Szervizdíj kiosztása éven beül

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Ez engem is érdekel Ez engem is érdekel

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 május
H K Sze Cs P Sz V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Együttműködő partnereink