hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Kóka: az SZDSZ az adócsökkentésre koncentrál

  • MTI

Az SZDSZ elsősorban továbbra is az adócsökkentésre és a gazdasági növekedés beindítására koncentrál - vázolta a szabad demokraták várható őszi lépéseit Kóka János parlamenti frakcióvezető.


A párt ellenzékbe kerülésével a nyár folyamán meg kellett erősíteni a liberális frakcióban folyó szakmai munkát – mondta Kóka János.

„Jelenleg az őszi ülésszak legfontosabb témáira, az adó- és kiadáscsökkentésre helyezzük a hangsúlyt. Ezzel összefüggésben a munkahelyteremtés kérdése, valamint az agrárvállalkozások versenyképességének támogatása is napirenden van és megtárgyalják a véleménynyilvánítási szabadság ügyét is” - jelentette ki.

Az SZDSZ-frakció vezetője szerint a parlament elé kerülő valamennyi kérdéssel részletesen foglalkoznak a képviselőcsoport szeptember 11-13. közötti, kihelyezett frakcióülésén. Az MTI úgy tudja, ez utóbbi Velencén lesz.

A távirati irodának a frakcióvezetői poszttal kapcsolatos kérdésére Kóka János úgy fogalmazott: "tudomásom szerint ez a kérdés nincs napirenden".
Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Fejlesztési tartalék képzése

Nagy Norbert

adószakértő

Áfa-önellenőrzés adószámváltozással

dr. Juhász Péter

jogász-adószakértő

HÍD Adószakértő és Pénzügyi Tanácsadó Zrt.

Használt ruha értékesítése külföldre II.

Adózóna  szerkesztőség

kérdések és válaszok

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 május
H K Sze Cs P Sz V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Együttműködő partnereink