hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Melyek napjaink legproblémásabb adózási kérdései? Szavazzon!

  • adozona.hu

Gyakran igazi kihívás a szakma számára megtalálni a helyes megoldást egy-egy adózási kérdésre. Kérdőívet készítettünk, hogy megtudjuk, Önök szerint melyek a legtöbb problémát felvető adózási kérdések pillanatnyilag. A kitöltőknek a HVG Pszichológia egyik számát küldjük ajándékba.

Kedves Olvasónk!

Az idei év sem más, mint a korábbiak, rengeteg problémás kérdéssel foglalkoztak szakértőink az Adózónán cikkeikben. Ebben az időszakban pedig már a 2018-as változások is napirenden vannak. Vannak új előírások, vannak területek, amelyekkel nehezen barátkozik meg a szakma, és vannak területek, amelyek mindig is problémásak voltak.
Összegyűjtöttük azokat a témákat, amelyek előfizetői kérdések és olvasói visszajelzések alapján gyakran a legtapasztaltabb szakmabeliek számára is fejtörést okoznak.

Szavazzon, hogy Ön szerint melyik a TOP 3 problémás adózási terület, ahol még mindig sok a nyitott kérdés!

Az alábbi kérdőív kitöltése mindössze 2 percet vesz igénybe. A válaszokat ajándékkal köszönjük meg: az első 50 válaszadónak kiküldjük a HVG Pszichológia 2017/3-as számát. A véleményeket előre is köszönjük. Nagyon kíváncsiak vagyunk.

Köszönettel:
az Adózóna csapata

KITÖLTÖM  A  KÉRDŐÍVET

 

A folytatáshoz előfizetés szükséges.
A teljes cikket előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink érhetik el! Emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Előfizetési csomagajánlataink:


Hozzászólások (0)

Új hozzászólás

Kérjük, hogy szakértőinknek szóló kérdését ne kommentben tegye fel! Használja helyette a kérdés-válasz funkciót, kérdésében hivatkozzon az érintett írásra, lehetőleg annak URL-jét is megadva. A választ csak így tudjuk garantálni. Köszönjük!
További hasznos adózási információk

TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Gyerekvállalás kata esetén

Czeglédi Bernadett

munkajogi és társadalombiztosítási szakértő

Talent4U Consulting Bt.

Őstermelő által kapott támogatás

Lepsényi Mária

adószakértő

2019 október
H K Sze Cs P Sz V
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X