Pályázat önkormányzatoknak ingatlanfejlesztésre, eszközbeszerzésre, bértámogatásra

  • MTI-OS

Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztésére és közösségi programokhoz kapcsolódó eszközbeszerzésre, közösségszervező bértámogatásra nyújthatnak be pályázatot mától az ötezer fő és ez alatti állandó lakossal rendelkező helyi önkormányzatok, önkormányzati társulások a Magyar Falu Program keretében.

Az önkormányzati ingatlanok korszerűsítését, építését szolgáló komplex kiírás több pályázati célt foglal magában. Támogatás igényelhető faluházak fejlesztésére, szolgálati, különösen orvosi szolgálati lakás felújítására, kialakítására, orvosi rendelők fejlesztésére, óvodaépületek felújítására, korszerűsítésére vagy új óvoda építésére, továbbá közösségi terek építésére, felújítására és fejlesztésére. A rendelkezésre álló keretösszeg 20 milliárd forint. Egy pályázó legfeljebb három pályázati célra igényelhet támogatást.

A "Közösségi programokhoz kapcsolódó eszközbeszerzés és közösségszervező bértámogatása" alprogram 1 milliárd forint keretösszegben nyújt támogatást közösségszervező személy foglalkoztatására, továbbá a közösségszervezéshez, programok megvalósításához, lebonyolításához kapcsolódó eszközök beszerzésére.

A pályázatokat a Magyar Államkincstár elektronikus felületén keresztül 2021. május 16-ig lehet benyújtani.

A Miniszterelnökség – a vidéki kistelepülések hátrányainak mérséklése, a népességcsökkenés megállítása, és az életminőség javítása céljából – az idei évben eddig tizenhárom kiírást tett közzé a Magyar Falu Program keretein belül, melyek közül immáron kilenc áll nyitva a pályázók előtt.

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Előfizetési csomagajánlataink:


Hozzászólások (0)

Új hozzászólás

Kérjük, hogy szakértőinknek szóló kérdését ne kommentben tegye fel! Használja helyette a kérdés-válasz funkciót, kérdésében hivatkozzon az érintett írásra, lehetőleg annak URL-jét is megadva. A választ csak így tudjuk garantálni. Köszönjük!
További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Személyszállító vállalkozás – sofőr alvállalkozó

Hunyadné Szűts Veronika

igazságügyi adó- és járulékszakértő

Orvosok bértámogatása

Hunyadné Szűts Veronika

igazságügyi adó- és járulékszakértő

Cégeladás költségeinek elszámolása

Hunyadné Szűts Veronika

igazságügyi adó- és járulékszakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 május
H K Sze Cs P Sz V
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close